Testimonies

Getuigenis Profeet Benjamin: ‘Daar zijn geen grenzen aan Jezus’ macht!’

Gepubliceerd op 14 mei 2020 door Evangelical Endtime Machine International

Beste broeders en zuster, ik heb op mijn hart om de volgende gebeurtenis met u te delen…

In mijn kinderjaren woonde een man in de zijstraat van de Ohmstraat in Enschede, waar ik ooit woonde als kind.
Deze man was niet zo groot en hij kwam trouw in de kerk ‘Pniël’ aan de Lipperkerkstraat, net als ik. Zijn naam was Ep Ottens. Als hij sprak, hield hij voor niemand de mond. Ik herinner mij, dat hij tijdens de kerkdienst naar voren liep, en zei: “Daar zijn geen grenzen aan Jezus’ macht! Dat is mijn getuigenis; waar is uw getuigenis? Is uw leven zó saai? Maakt u niets mee met Jezus, dat u niets te getuigen heeft en niet uit uw luie stoel kan komen?” En Ep Ottens zei ook, “Als u zelf geen actie onderneemt, en u durft niet de eerste stap te zetten op het water, stelletje luie donders, denk dan niet dat u vanzelf gezegend wordt! Uw enige genot is uw luie kerkstoel. Hoe kan Jezus u gebruiken? Moet Hij soms alles voorkauwen, als bij baby’s? Er is genoeg om van te getuigen, en Hem groot te maken en te danken en te loven en te prijzen, om te groeien!”…