Testimonies

Getuigenis door Marion, een van de warriors van de laatste dagen

Gepubliceerd op 6 december 2016 door Heiscoming12

Welkom bij de Evangelical EndTime Machine! Mijn naam is Marion, een van de warriors van de laatste dagen, zoals de Heer Jezus Christus, Yeshua HaMashiach, de Kapitein van de Stichting en Ministry, ons vandaag de dag noemt. Vandaag wil ik graag mijn getuigenis met u delen, en zo open en eerlijk mogelijk overbrengen aan u.

In eerste instantie was ook ik zeer geschokt door het feit dat een van de werkers van de laatste dagen zo was overgenomen, en vooral door de beelden van de gevallen engelen en een kopie van Profeet Benjamin op YouTube. Het veroorzaakte een heel naar gevoel in mijn hele lichaam. Ook ik was voor een moment in de leugen van satan en zijn gevallen engelen getrapt, en satan weet dat beelden grote impact hebben op de mens en maakt er listig gebruik van. Mijn gedachte was daarom ook, ‘Benjamin heeft heel wat uit te leggen aan het team en aan de wereld!’…