DutchVideo 2018

Geprezen is de Here, die wij gehoorzamen!

Gij, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, bent mijn sterke en machtige Leider, die mij leert om niet zwak te zijn, maar sterk, en te vertrouwen op U. (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 30 nov 2018 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 30 november 2018 kreeg ik een boodschap van een bode engel Gods, die ik heel graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Kadesa, een bode engel Gods.

Voorwaar, geprezen bent U, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, en verhoogd in alle eeuwigheid!
“Geprezen bent U in Uw heilige en luisterrijke tempel. Geprezen bent U, El Elohím, Adonai, JHWH! Al wie nederig is, vereert Hem alleen. Bezing en verhoog Hem nu en in alle eeuwigheid! De geest en het hart van de rechtvaardigen spreken geen kwaad. Geprezen is de Koning der koningen. Niemand is groter en machtiger! Geprezen is de Here, die wij gehoorzamen. Gij, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, bent mijn sterke en machtige Leider, die mij leert om niet zwak te zijn, maar sterk, en te vertrouwen op U. Gij, mijn Sterkte, vul mij steeds meer en meer met Uw Kadosh, Heilige Geest. Geprezen bent U, die Zijn overwinning bewees op Golgotha, en met goddelijke kracht verlossing bracht met Zijn Bloed!”

Alle engelen vertrouwen en geloven en vereren en aanbidden en bezingen en verhogen de Here, en staan in Zijn kracht en bescherming.
Hij is de Almachtige! Prijs de Heer!

Mattheüs 5, vers 8  Zalig de reinen van hart, want zij zullen God zien.

Amen!
Ik ga nu, sprak Gods bode engel, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com