DutchVideo 2020

Gebed van overgave

Maak de Heer, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, groot in alle omstandigheden, en bid dit gebed in aanbidding en vol eerbied en nederigheid mee. Geloof! (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 5 februari 2020 door Evangelical Endtime Machine International & Heiscoming12

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Op 5 februari 2020 bracht de bode engel de volgende boodschap Gods over aan Profeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de kadosh, heilige, almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.

Voorwaar, laten wij in aanbidding gaan en vol eerbied en nederigheid dit gebed zeggen.
Zeg: “Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, ik geloof in de kracht van Uw Naam. Ik geloof eerbiedig dat U nu aanwezig bent. Ik geloof dat Uw gedachten en wegen en keuzes beter zijn! Ik geloof in Uw Bloed, en dat U stierf voor al mijn zonden en opgestaan bent uit de dood. Ik geloof dat U de enige Weg bent en het Leven, en mij redding bracht. Ik geloof dat U mij aanraakt en mij sterkt en vormt, en mij bekleedt met Uw liefde en goedheid. Ik geloof in Uw warme aanwezigheid, dat als een vlam van passie gloeit, vol liefde. Krachtig brandt mijn liefde voor U, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus! Ik geloof in Uw trouw. Ik geloof, als ik geloof en bid zonder twijfel, dat ik wonderen zal zien! Ik geloof dat ik bergen kan verzetten, als ik niet twijfel aan Uw glorie en majesteit en macht. Amen!”

Voorwaar, laat Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, op u blazen met Zijn liefdesadem, zodat u genade, troost en herstel ontvangt.
Laat u leiden naar Zijn Heiligdom. Geloof!
Voorwaar, mijn naam is Blesía, een bode engel Gods. Wees een zegen en aan Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, toegewijd, altijd, totdat Hij komt! Maak Hem groot in alle omstandigheden; dat is geloof!
Ik ga nu, sprak Gods bode engel, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com