BaptizingDutchVideo 2016

Ga volledig kopje onder water en laat je dopen!

Wie, ik? Ja, jij! Misschien vraagt u zich af, ‘Waarom zou ik mij laten dopen? Ik ben al gedoopt of bekeerd of gelovig, al jaren, enzovoorts’. Luister dan juist zeer aandachtig naar deze korte en krachtige boodschap, want u hoort niet alleen waar de doop door ‘volledig kopje onder water’ – zoals Johannes de Doper doopte – voor staat, maar ook waarom het juist zeer belangrijk is, om er wel bewust gehoor aan te geven en u te laten dopen.

Gepubliceerd op 1 juni 2016 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

be baptized

Volledige weergave: 

Hallo, van harte welkom! Op 1 juni 2016 bracht Gods bode engel de volgende boodschap over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Lovesadai en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, dopen is een stempel op je leven zetten, en is een getuigenis dat je je overgeeft en bekeerd hebt.
De doop symboliseert het kopje onder gaan, dat je je oude leven opgeeft! De hele bagage van je oude leventje is op het moment, dat je kopje onder ging en weer boven kwam, van je weggenomen. Verder betekent het ook dat je Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, JHWH, erkent als de Heer van je leven.

Wie van plan is om zich te laten dopen, moet ook kunnen vertellen, waarom men deze grote stap neemt.
Baby’s kunnen echter nog niet kiezen en deze keuze maken. Het gaat erom, dat Yeshua HaMashiach, JHWH, Abba, Vader, Jezus Christus, op de eerste plaats komt in je leven! Hij wil betrokken zijn. Voordat je een kind van God gaat worden, hield God al van je. Voordat jij voor Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, koos, heeft Hij je allang uitgekozen!

Johannes 3, vers 16 tot en met 21  Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft. God heeft zijn Zoon niet naar de wereld gestuurd om een oordeel over haar te vellen, maar om de wereld door hem te redden. Over wie in hem gelooft wordt geen oordeel uitgesproken, maar wie niet in hem gelooft is al veroordeeld, omdat hij niet wilde geloven in de naam van Gods enige Zoon. Dit is het oordeel: het licht kwam in de wereld en de mensen hielden meer van de duisternis dan van het licht, want hun daden waren slecht. Wie kwaad doet, haat het licht; hij schuwt het licht omdat anders zijn daden bekend worden. Maar wie oprecht handelt zoekt het licht op, zodat zichtbaar wordt dat God werkzaam is in alles wat hij doet.

Voorwaar, bekeer je en maak de keus om je te laten dopen als een kind van God!
Belijd je zonden, voordat je deelneemt aan de doop. Wanneer je dat doet, betekent het ook dat je als het ware een handtekening onder Gods heilige woorden zet en deze volledig beaamt. Amen!
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak Gods bode engel, en verdween.

En ook ik zeg je, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com