DutchVideo 2016

Frequente opschoning van UFO’s met hun gevallen engelen!

Openbaring Gods: Vaak wanneer het luchtruim donker is, wordt er gestreden tegen de gevallen engelen. Dit heeft ook te maken met het feit, dat de gevallen engelen geen invloed mogen hebben op de Wederkomst van Yeshua HaMasiach, JHWH, Jezus Christus.

Gepubliceerd op 18 okt 2016 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

battle in space

Volledige weergave: 

Hartelijk welkom! Op 18 oktober 2016 bracht Gods bode engel woord voor woord deze openbarende, mededelende boodschap Gods over aan eindtijdprofeet van de laatste dagen, Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare, almachtige en krachtigste naam ooit van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Kadosh, kadosh, kadosh, heilig, heilig, heilig is de Here der heren en de machtigste Koning der koningen.

Hij is meer dan een koning, en meer dan een krachtige overwinnaar!
Geen magie, of welke kracht of wapen, of ruimteschip, of planeet, of ISIS, of welke religie dan ook, kan Hem overwinnen! Er is maar één verliezer, en dat is de duivel! Elke overwinning wordt voor eeuwig aan de machtige Koning der koningen toegeschreven. Al trekt u nog zoveel horror en valse afgoden en gevallen engelen aan, en zelfs al worden helse, duivelse martelingen dag aan dag zichtbaarder.

Wist u dat u zelf de slechtheid aantrekt?
Voorwaar, de echte warriors Gods zullen zich niet laten wegstoppen, om de machten te laten winnen, maar zullen opstaan in Gods kracht, en de eer geven aan Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus alleen! En men zal de gevallen engelen in hun dromen bestraffen, en zowel met hun verschijning. Voorwaar, wie in Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, is, is geen verliezer, maar is meer dan overwinnaar!

Het luchtruim wordt vaak opgeschoond door Gods Serafijn, die een leider is van Gods engelen des hemels.
Hij is een krachtige warrior, al doet hij zich eenvoudig voor. Maar hij vliegt er ook vaak op uit, om samen met zijn leger te gaan strijden, in de almachtige naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, om zo in de onzichtbare wereld ruimte te scheppen, door de demonen te vernietigen. Vaak, wanneer het luchtruim donker is, wordt er gestreden tegen de gevallen engelen! Dit heeft ook te maken met het feit, dat de gevallen engelen geen invloed mogen hebben op de Wederkomst van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak Gods bode engel, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! De Here zegene u

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com