DutchVideo 2015

EvangelicalEndtimemachine Nieuws

Deze boodschap Gods bevat mededelingen aan de werkers van de laatste dagen, en mededelingen aan de trouwe sponsors en helpers en luisteraars en kijkers.

Gepubliceerd op 11 juni 2015 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

EvangelicalEndtimemachine News Homepage

Volledige weergave: 

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 11 juni 2015 ontving ik de volgende boodschap van een bode engel Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Rafaël en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, op 28 juni 2015 zal Profeet Benjamin de kerk Ruach gaan bezoeken.
Voorwaar, de boodschappen Gods, het vertalen, het inspreken, het geven van getuigenissen en predikingen, en zang, etc., gaan voor de werkers van de laatste dagen gewoon door!

Ook wil ik u erop wijzen, dat men een geschenk in ontvangst mag nemen, zoals:
een set koffiemokken met opdruk, of een batterij oplader voor de mobiele telefoon, wat ook geschikt is voor de tablet, of een pen met de naam van de website, etc. Men kan ernaar vragen bij een vrije gift voor het werk van de Heer. Verder krijgen alle huiskringdeelnemers spoedig een gratis petje toegestuurd, met de website vermelding erop. Ook wie deelgenomen heeft aan de evangelisatiedag krijgt een cap – petje – cadeau.

Voorwaar, uw loon zal groot zijn als helper, om de boodschappen Gods te verspreiden!

Ook is het mogelijk als wederom geboren Christen, om uw talent te delen, via de website EvangelicalEndtimemachine.com
Kunt u iets bijzonders, of iets geks, zoals Darren Bond – James Bond – en daarbij ook nog zingen? Of misschien, zoals Bettina, zingen en daarbij gelijktijdig de planten wegschoffelen? Het maakt niet uit wat uw gave ook is! Deel het maar gerust, tot eer en glorie voor Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, onze Heer.
Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com