DutchVideo 2017

Europa is hard op weg om te veranderen in ISISROPA!

Om het u duidelijk te maken, wil ik benadrukken dat men zelfs meewerkt met ISIS-terroristen, om hen toe te laten en tot aanslagen te laten komen! Lees en beluister de volledige boodschap Gods. (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 15 mrt 2017 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

isis-in-europe

Volledige weergave: 

Hallo, hartelijk welkom! Op 15 maart 2017 bracht Gods bode engel deze mededelende en openbarende boodschap Gods over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Kadosh, kadosh, kadosh, heilig, heilig, heilig is Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus! En in die naam ben ik uitgezonden en spreek ik tot u. Mijn naam is Servatura en ben een bode engel Gods.

Voorwaar!
Nu de meeste ISIS-terroristen zich ook bevinden in Europa en Duitsland en overige landen, met vele vluchtelingen, zijn er in Duitsland al zo’n 40.000 ISIS-terroristen klaargestoomd om de wereld over te nemen.

Een moeder en kind wandelden eens door een normale woonwijk…
waar je zo’n enorme Moslim kerk met torens tussen de huizen ziet staan. Het kind keek zo blij naar het gebouw, en vroeg: “Mamma, gaan we naar Walt Disney Land?”
De moeder zei: “Dat is geen Walt Disney, al heeft het er wel wat van weg”. Voorwaar, als men heel veel geld heeft, kan men zo’n kerk met torens laten plaatsen in deze wereld, al past het niet eens in een woonwijk!

Waar vind je nog een gebedsruimte op het werk voor de Christen?
Bij vele bedrijven houdt men rekening met de Moslims en vluchtelingen, zoals op de vliegtuigbasis. Om het u duidelijk te maken, wil ik benadrukken dat men zelfs meewerkt met ISIS-terroristen, om hen toe te laten en tot aanslagen te laten komen! Men geeft zelfs vele vluchtelingen een prachtige woning, om aanslagen te voorkomen.

Voorwaar, de terroristen zijn er klaar voor,
om de wereld massaal te veranderen en de taal te veranderen, en zowel winkels over te nemen als dokterspraktijken, enzovoorts. En stap voor stap is het niet meer Europa, maar ISISROPA!
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak Gods bode engel, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com