DutchVideo 2015

Ervaar Zijn sterke aanwezigheid, Zijn leiding en zegen die mensen aanraakt!

Boodschap Gods: Gods Heilige Geest zal sterk aanwezig zijn, om mensen aan te raken! De Heer Yeshua HaMasiach, Jezus Christus, nodigt u uit om te gaan evangeliseren op 28 augustus 2015. Ook als u zich geroepen voelt in uw stad of woonplaats, kunt u zich opgeven!

Gepubliceerd op 4 juni 2015 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Go into the world - evangelism action

Volledige weergave: 

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 4 juni 2015 ontving ik de volgende boodschap van een bode engel Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Manusia en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, op donderdag 7 mei gaf ik u ook al de volgende boodschap door, met de titel: ‘De wereldwijde evangelisatieactie van de huiskringen!’
28 Augustus 2015 zal er weer geëvangeliseerd worden door de huiskringen en de werkers van de laatste dagen. Ook als u zich geroepen voelt, om te evangeliseren in uw stad of woonplaats, kan u zich opgeven, om een doosje met uitdeelkaartjes te ontvangen en uit te delen. Voorwaar, ook in de winkels kunt een kaartje neerhangen, of een gesprek aangaan op scholen, en daar de kaartjes uitdelen. Voorwaar, ook heeft u toestemming, om het in de krant te zetten, of waar dan ook.

Voorwaar, het gaat om vele zielen, die gered moeten worden!
De zegen des Heren, en de leiding van de Heilige Geest, zal sterk aanwezig zijn op de dag, dat u gaat evangeliseren. Wees een instrument van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus!
Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u natuurlijk, Ruacha, Yeshu, Shalom! en Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

 

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com