DutchVideo 2017

Er zijn reusachtige UFO-basissen ontdekt!

Sinds 2012 openbaarde Profeet Benjamin Cousijnsen reeds over de aliens, dat het gevallen engelen zijn. Alles is reeds voorzegd. Een UFO-basis is te vinden op de volgende coördinaten: 26°38’29.03″N 110°27’0.85″W. (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 22 mrt 2017 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

discovery-of-a-large-base-of-an-alien-underwater-city

Volledige weergave: 

Hallo, van harte welkom! Op 22 maart 2017 bracht Gods bode engel de volgende openbarende boodschap Gods over aan eindtijdprofeet van de laatste dagen, Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Rafaël en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, in de Stille Oceaan, ten Noorden van Canada, heeft men een structuur gevonden op de zeebodem van een enorme UFO-basis.
En in het Westen, bij de kust in California, ontdekte men een grote basis van een buitenaardse beschaving. Nadere inspectie volgt nog!

Ik kan u vertellen als bode engel Gods,
dat men vaak in het luchtruim boven Mexico regelmatig vliegende objecten waarneemt. Ook via YouTube vindt u meer informatie over de volgende coördinaten, waar verschillende UFO-basissen te vinden zijn. In 2014 had men deze waargenomen. Voorwaar, sinds 2012 openbaarde Profeet Benjamin Cousijnsen u alreeds over de aliens, dat het de gevallen engelen zijn. Alles is reeds voorzegd! Ga eens naar de Search balk, en type hier het woord ‘UFO’ of ‘UFO-waarneming’ in; dan zult u nog raar op uw neus kijken over hetgene wat Profeet Benjamin Cousijnsen mocht delen, en ook vervuld is!

Voorwaar, het gaat in eerste instantie niet om de UFO waarnemingen, maar dat u een relatie hebt met Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, en u beschermt!
Want de gevallen engelen zijn geland en hebben hun positie gekozen, en zijn bezig om via hun satellieten verbinding te maken, via uw mobiel en satellietschotel. Ze proberen onbeschermde mensen over te nemen. En alleen Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, biedt u bescherming! Elke PC heeft een bescherming nodig, en zo kunt ook u niet overleven als u de Heer niet toelaat, en gaat u tenslotte verloren. Nodig Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, uit om in uw hart te komen!

Johannes 3, vers 16 tot en met 21  Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe. Want God heeft zijn Zoon niet in de wereld gezonden, opdat Hij de wereld veroordele, maar opdat de wereld door Hem behouden worde. Wie in Hem gelooft, wordt niet veroordeeld; wie niet gelooft, is reeds veroordeeld, omdat hij niet heeft geloofd in de naam van de eniggeboren Zoon van God. Dit is het oordeel, dat het licht in de wereld gekomen is en de mensen de duisternis liever gehad hebben dan het licht, want hun werken waren boos. Want een ieder, die kwaad bedrijft, haat het licht, en gaat niet tot het licht, opdat zijn werken niet aan de dag komen; maar wie de waarheid doet, gaat tot het licht, opdat van zijn werken blijke, dat zij in God verricht zijn.

Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak Gods bode engel, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com