DutchVideo 2019

Er is niemand, niets en niemand, die u zó kan vervullen!

19-06-2019  Zijn Naam is Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, de Koning der koningen. En alle engelen des Hemels zeggen: “Halleluja!” (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 20 juni 2019 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. De volgende boodschap werd overgebracht door een bode engel Gods, die ik heel graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Gloria, en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, er is niemand, niets en niemand, die u zó kan vervullen met Zijn volheid en nabijheid en redding en glorie en vreugde en kracht als Yeshua HaMashiach!
En alle engelen des Hemels zeggen: “Halleluja!”
Laten wij tezamen Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, de Koning der koningen, met een hart vol van liefde en respect, alle eer en dank en aanbidding geven, die het toekomt: de enige, eeuwige Koning! Laten wij engelen ons buigen, en laten wij ons tezamen buigen, en Hem, JHWH, aanbidden.

Kom nu in gebed, in Zijn liefde en tegenwoordigheid, en open uw mond in Zijn Kadosh, Heiligheid.
En open uw hart, zodat Hij uw hart kan aanraken. Dank Hem, die op de Troon zit en die u aanbidt met heel uw hart en verstand en ziel en kracht!

Voorwaar, Baruch Ha Ba B’shem Adonai, halleluja!
Hef uw handen op, want Hij is Kadosh, Heilig! Hij vervult en verzadigt en maakt u rijk binnenin, Hij die ook uw ziel geneest. Toon uw dank aan de Heer, JHWH, want Zijn liefde en werken eindigen nooit. Prijs de Heer!
Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com