DutchVideo 2015

En, wat wenst u?

Boodschap Gods: En u hoort of deze wordt vervuld in opdracht van Yeshua HaMasiach, Jezus Christus. Luister hiervoor donderdag in Endtimemachine Live, naar Profeet Benjamin Cousijnsen.

Gepubliceerd op 8 sept 2015 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

what would you wish for

Volledige weergave: 

Hallo, van harte welkom! Op 8 september 2015 bracht de bode engel van God de volgende boodschap over aan Profeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Rafaël en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, op 5 augustus 2015 werd de boodschap overgebracht aan Profeet Benjamin Cousijnsen, met de titel:
‘Een wens gaat in vervulling!’ Zoals gij weet, hebben vele programma’s bedrijven, die achter de programma’s staan en financieren, om wensen te vervullen! Voorwaar, Profeet Benjamin Cousijnsen wordt soms ook uitgezonden door Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, om een wens in vervulling te laten gaan van iemand, die het hard nodig heeft. Zo heeft hij een gezin kunnen helpen, dat vanwege huurachterstand bijna het huis werd uitgezet. De reden was onder andere: verlies van een baan. Ook werd een groep gehandicapten voorzien van zakgeld, en weer elders werd een andere wens door de Heer zelf vervuld. Profeet Benjamin Cousijnsen weet vaak niet eens waar hij heen gezonden wordt, en staat dan zo bij iemand aan de deur, waar de Heer hem zelf heen leidt. Niets komt van hemzelf!

Voorwaar, er zijn ook vele wensen van velen!
Maar Profeet Benjamin luistert alleen naar de Here zelf. In opdracht van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, mag u uw wens insturen. Profeet Benjamin zal ook voor de wensen bidden, en mag er één van vervullen, waar de Heer hem op wijst. U kunt uw mail sturen naar de ministry. Op één van de donderdagen zal een wens live door hemzelf voorgelezen en beantwoord worden. Ook wordt er over een maand de uitslag bekendgemaakt, wie de gelukkige is!
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel Gods, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com