DutchVideo 2016

El Hagadol, de grote God is Hij, de Koning der koningen!

Boodschap Gods: Wie is nu wereldwijd de sterkste ter wereld, en heeft het laatste woord? Lees of hoor verder.

Gepubliceerd op 14 jan 2016 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

King of kings2

Volledige weergave: 

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 14 januari 2016 ontving ik de volgende boodschap van een bode engel Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, kadosh, heilig en machtig is uw Rabboeni! Mijn naam is Schrimiach en ben een bode engel Gods.

Voorwaar!
De antichrist is er heel duidelijk over, dat de Verenigde Staten internationaal, wereldwijd, het sterkste land ter wereld is. Aldus de antichrist! Obama, die dit zegt, sluit ook af met: “Het is een feit, punt uit!”

Voorwaar, wie is de Almachtige?
Wie is het Licht der wereld? En wie is het beeld van God? Wie regeert over de hele schepping? Wie is kadosh, heilig? Is Hij niet een God van rechtvaardigheid, een God van vergeving en redding, een God die trouw is en die de Allerhoogste is? 

El Hagadol, de grote God is Hij, de Koning der koningen!
Emanuel, God is met ons.

Wie is nu wereldwijd de sterkste ter wereld, en heeft het laatste woord?
Juist! Dat is Yeshua HaMashiach, Jezus Christus van Nazareth, punt uit! Zijn overwinning en opstanding begonnen aan het kruis.

Johannes 3, vers 16 tot en met 18  Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe. Want God heeft zijn Zoon niet in de wereld gezonden, opdat Hij de wereld veroordele, maar opdat de wereld door Hem behouden worde. Wie in Hem gelooft, wordt niet veroordeeld; wie niet gelooft, is reeds veroordeeld, omdat hij niet heeft geloofd in de naam van de eniggeboren Zoon van God.

De bode engel Gods sprak verder, Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com