DutchVideo 2023

Een voorgeprogrammeerde half mens robot

Openbarende boodschap Gods: In het verborgene heeft men mensen voorgeprogrammeerd, die via een speciale nieuwe wereldorde-satelliet op afstand computergestuurd kunnen worden ingezet om zelfs onderwijs te geven.

Gepubliceerd op 15 maart 2023 door Evangelical Endtime Machine International

Gelieve te delen en niet te veranderen © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, welkom! Op 14 maart 2023, kreeg ik, Profeet Benjamin Cousijnsen de volgende boodschap Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de kadosh, heilige en almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Revelado, en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, Profeet Benjamin Cousijnsen, ik openbaar u wat betreft de mens, heeft de nieuwe wereldorde reeds een levensechte voorgeprogrammeerde, soort half mens robot.
Denk maar aan de oude boodschappen over robotten, en aan onder andere, robocop, en aan de supersoldaten. In het verborgene heeft men mensen voorgeprogrammeerd en ingezet die via een speciale nieuwe wereldorde-satelliet op afstand computergestuurd kunnen worden, om zelfs onderwijs te geven. Deze menselijke robot is gemaakt en getraind om de mensen een keuze te laten maken zoals bij zelfdoding, en hoe men zelfmoord het beste kan uitvoeren. Ook is deze bestuurbare persoonlijke robot zeer aantrekkelijk, die zich voordoet als een engel des lichts, en de stemmingen van de mens goed kan veranderen, zoals in de zorg bij zieken en bejaarden. Alles wordt opgeslagen via deze menselijke robot en doorgegeven aan het nieuwe wereldorde-systeem waar zelfs vele ex-leiders van de wereld bij zijn aangesloten in het verborgene.

Voorwaar, deze duivelse robot kan op een grote afstand horen en kan ook nog eens op grote afstand iemand zien door in te zoomen met de ogen.
De robot kan voelen en de mens gemakkelijker beïnvloeden om zogenaamd gelukkiger te worden, door te doen wat de menselijke robot zegt. Verder opent de nieuwe wereldorde met deze robotten via een gevallen engelentechnologie, een wereld met vele mogelijkheden, dat leidt naar de hel. Deze robot doet zich voor als een ware begripvolle vriend of vriendin, die er niet alleen goed uitziet en slimmer en onschuldiger en liefdevoller lijkt maar vooral de verantwoordelijkheid en zorg op zich neemt en de opdrachten uitvoert via de beste gevallen engelen technologieën. Zo kan men ook met behulp van deze techniek op afstand gezichten herkennen en objecten en de wereld om zich heen zeer goed identificeren en onthouden en herinneren, en  onderzoeken. Ook is de menselijke robot voorzien van vele emoties, hoewel de robot eigenlijk bestuurbaar is en zielloos, brengt deze technologie velen naar de hel door de verkeerde keuzes!

Voorwaar,

Openbaring 13, vers 16 tot en met 18 En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft. Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderd zesenzestig.

Voorwaar, men ziet nu al dat de gebeurtenissen in de wereld de Bijbelse tekenen zijn om zich geestelijk klaar te maken!

Openbaring 14, vers 16 En Hij, die op de wolk gezeten was, zond zijn sikkel uit op de aarde, en de aarde werd gemaaid.
En Openbaring 22, vers 6 En Hij zeide tot mij: Deze woorden zijn getrouw en waarachtig, en de Here, de God van de geesten der Profeten, heeft zijn engel gezonden om zijn knechten te tonen hetgeen weldra geschieden moet.
En vers 20 en 21 Hij, die deze dingen getuigt, zegt: Ja, Ik kom spoedig. Amen, kom, Here Jezus! De genade van de Here Jezus Christus zij met u allen.

Tot slot, zonder Jezus Christus gaat men verloren!
Ook via de aangenomen vaccinatie kan men de mensen overnemen en uitschakelen.
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!, sprak de bode engel Gods en verdween.

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Gebruik Google Translate en maak er een bladwijzer van.

Gelieve te delen en niet te veranderen © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

Meer boodschappen op deze website, ook in het Engels, Spaans, Portugees, Duits, Filipijns, Indonesisch, Swahili, Surinaams, Koreaans, Pools en Russisch!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com