DutchVideo 2018

Een schijnvrede houdt men de wereld voor!

De hele wereld moet geloven, dat men geen kernraketten meer heeft. (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 14 jun 2018 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 14 juni 2018 bracht een bode engel Gods een boodschap over, die ik heel graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Kadesa, en ben een bode engel Gods.

Voorwaar!
De leider van Noord-Korea, Kim Jong-un, wil niet alleen Donald Trump beetnemen, maar de gehele wereld, door hen te laten geloven dat men geen kernraketten meer heeft! Voorwaar, men beschikt over een raketinstallatie onder het water, met lange-afstandsraketten, waar niet over werd gesproken.

Voorwaar, zowel Noord-Korea als Donald Trump, de President van de Verenigde Staten, zullen zich niet aan de afspraken houden.
Voorwaar, de satan is listig en houdt de wereld een schijnvrede voor. De oud-president Obama heeft gebeld met Donald Trump, en overhandigde zijn ideeën, hoe men het spel moest gaan spelen, om de landen tegen elkaar op te zetten, om te bewerkstelligen dat Amerika er op vooruitgaat, als de landen elkaar tegen gaan werken in de zakenwereld.
Voorwaar, ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com