DutchVideo 2016

Een bijzonder park!

Boodschap Gods: Toen wij buiten waren, liepen wij naar het park. Ik zei, “Is dit wel een goede keus?” Lees of hoor verder.

Gepubliceerd op 13 jan 2016 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

heavenly park - paradise

Volledige weergave: 

Hallo, van harte welkom! Profeet Benjamin Cousijnsen schreef op woensdag 13 januari 2016, met hulp van de engel des Heren, de bode engel Gods, het volgende verslag op.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, kadosh, heilig is Yeshua HaMashiach, Jezus Christus! Voorwaar, mijn naam is Casana en ben een bode engel Gods.

Volg mij…
Ik stond op en gehoorzaamde. Terwijl ik liep, zag ik er weer spierwit, blinkend uit in smetteloos fijn linnen, en droeg daarbij een tallit over mijn lange haren.
Casana zei: Zo zag jij er ook uit in de hemel, en had dit uiterlijk.
Ik zei: “Klopt, ik herinner het mij”. Ik volgde Casana. Toen wij buiten waren, liepen wij naar het park, waar alles erg nat was en glibberig. Ik zei: “Is dit wel een goede keus?”
Casana zei: Van hieraf verplaats ik jou en mij.

Plotseling was ik in de hemel…
en bevond me in een park, waar je de bloemen ziet bewegen, en de levensadem van God voelt en Zijn aanwezigheid. Casana zei: In dit park, het hemelse paradijs, wandelt God vaak. Dit park doet Hem herinneren aan toen.

Genesis 3, vers 8 en 9  Toen zij het geluid van de Here God hoorden, die in de hof wandelde in de avondkoelte, verborgen de mens en zijn vrouw zich voor de Here God tussen het geboomte in de hof. En de Here God riep de mens tot Zich en zeide tot hem: Waar zijt gij?

Voorwaar, Profeet Benjamin Cousijnsen, omdat alles volmaakt is, geniet men van alles veel meer!
Op 6 april 2014 bracht ik, Casana, ook de boodschap over, met de titel: ‘Het hemelse onderwaterparadijs’, en sprak over seksualiteit, en bracht ook de boodschap met de titel: ‘Seksualiteit zoals God het bedoeld heeft!’ Luister beslist naar deze boodschappen in de Evangelicalendtimemachine.com

Voorwaar, denk niet dat transseksuelen in Gods Koninkrijk te vinden zijn, en het tegennatuurlijke.
God spreekt er duidelijk over! Luister maar eens naar de boodschap van 18 januari 2013, met de titel: ‘Openbaring van God: Homoseksueel is bezetenheid!’ God schiep een volmaakte schepping, en alles was volmaakt! Het onvolmaakte is niet gemaakt, zoals lesbiennes en homo’s, etc. Hun loon is de hel! Luister ook naar de boodschap met de titel: ‘Alleen de waarheid maakt vrij van het tegennatuurlijke!’ U kunt de genoemde titels vinden, door in de Search balk op de titel van de boodschap te laten zoeken.

Kan iemand, die tegennatuurlijk is, nog gered worden?
Het antwoord is Ja! Men moet echter Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, om vergeving vragen en ermee breken, met het tegennatuurlijke, voordat het te laat is, voordat het einde zal zijn, de hel!

Voorwaar, Profeet Benjamin, ik breng u nu terug.
Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel van God, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com