DutchVideo 2020

Echte warriors!

Welke macht of kracht of brandende pijlen van de duisternis deze warriors ook proberen aan te vallen, zij worden niet overgenomen door de duisternis of geïnfecteerd door hun werken.

Gepubliceerd op 25 juni 2020 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC


Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 25 juni 2020 bracht een bode engel Gods de volgende boodschap over, die ik heel graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Michaël, een bode engel Gods.

Voorwaar!
Ondanks de vele waarschuwingen Gods via Profeet Benjamin Cousijnsen trekken de demonische machten en krachten als een magneet aan vele zielen. Zij proberen velen te infecteren met de werken van de duisternis. Voorwaar, vlucht voor de zonde, of de listige slang grijpt je en zet zijn giftige tanden in je! Je bent dan door de gevallen engelen gekenmerkt met hun DNA, vol van liefdeloosheid, haat, roddel, leugens en kwaadsprekerij, onder andere! Voorwaar, hoewel degenen, die de boodschappen Gods aannamen, en vooral de waarschuwingen serieus namen, – de boodschappen van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, – is de satan bezig als een dolle, losgeslagen hond met hondsdolheid.

Maar halleluja!
Degenen, die hebben volhard en zich hebben bewapend met Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, zijn onverslaanbaar! Zij zorgen ervoor dat niets hen kan infecteren!

Welke macht of kracht of brandende pijlen van de duisternis hen ook proberen aan te vallen, zij worden niet overgenomen door de duisternis.
Het zijn echte warriors! Zij zijn standvastig in het geloof, en meer dan overwinnaar en onwankelbaar, omdat men trouw bleef en zijn of haar relatie onderhield als een echte Christen, zoals Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, het bedoeld heeft. Vrees God, en niet de satan! Weersta hem en trap erop!

Efeziërs 6, vers 11 en 12  Doet de wapenrusting Gods aan, om te kunnen standhouden tegen de verleidingen des duivels; want wij hebben niet te worstelen tegen bloed en vlees, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers dezer duisternis, tegen de boze geesten in de hemelse gewesten.

Onderhoud uw geestelijk relatie, uw pantser, met gebed, zang, dans, en alles van Christus, wat u sterkt.
Amen!
Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen


Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com