DutchVideo 2014

Donder en windvlagen zijn nog maar het visitekaartje!

04-01-2014  OP 3 JANUARI 2014 HOORDEN WE PLOTSELING DONDERSLAGEN IN DE LUCHT. BENJAMIN COUSIJNSEN, GODS DIENSTKNECHT, DEED NAVRAAG BIJ DE HEER: “HET STELT NOG WEINIG VOOR”, SPRAK DE HEER!

Gepubliceerd op 4 jan 2014 door Evangelical Eindtijdspace

Please share and do not change © BC

storm Nederland 03-01-2014

Volledige weergave:

Hallo, welkom! Op 4 januari 2014 bracht een bode engel van de almachtige God deze profetische en waarschuwende boodschap Gods over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Isa, Jezus Christus.

Voorwaar, op vrijdagavond werd er een donderend geluid gehoord, en Profeet Benjamin Cousijnsen zei: “Heer, wat is dit?”

Toen sprak de Heer, Het stelt weinig voor, maar het is de engel Donder.

Voorwaar, mijn naam is Donder, ik ben de bode engel Gods. Op 2 januari zei Profeet Benjamin Cousijnsen u nog, wat de bode engel Pansari doorgaf, namens Yeshua HaMashiach, Isa, Jezus Christus van Nazareth, dat zowel Suriname als wel Europa even uitstel kregen. En ook zei de Heer u, Onverwachts kan Ik de stilte in storm veranderen. Ook sprak de Heer u nog toe, dat Hij uw land plotseling kan veranderen in chaos, en dat gebeurde in Enschede onder andere, en in andere delen van Europa. En de Heer zei nog: Stelt nog weinig voor!

Voorwaar, ik, de bode engel Gods, gaf Europa een visitekaartje af op vrijdag 3 januari, in de regio Twente en door heel Nederland heen.

Voorwaar, dit stelt weinig voor! In Enschede stortten enkele daken in, en zelfs een deel van het dak blies ik, Donder, weg. Vele dakpannen vlogen rond en beschadigden auto’s, zowel als enkele ramen van huizen. En ik, Donder, zorgde voor vele omgewaaide bomen. Ik blies, en Gods adem zorgde voor een windvlaag van 170 kilometer per uur.

Ook zeg ik, Donder, u: 2014 is een jaar, dat erger is dan 2013.

Voorwaar, hoor de wind! Men zal niet weten, vanwaar ik, Donder, kwam. Uw namen staan op mijn lijst. Bekeer u, voordat ik groot toesla!

Voorwaar, zowel in Toledo, Ohio, als in andere delen van andere landen, zullen ook niet worden ontzien van de RFID-chip machines!

Voorwaar, en het ‘beast’ slaat toe: Obama!

Openbaring 13, vers 16 en 17  Lees dit voor. Hier staat geschreven: En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft.

Hoor, wereld!

Werk hier niet aan mee! Want het staat vast, dat gij daarmee uw verbond met satan heeft getekend. En wie niet wil horen, gaat verloren. Bekeer u! Neem Yeshua HaMashiach, Isa, Jezus Christus aan. Wees niet eigenwijs. Aanbid Hem alleen!

Ook zeg ik u, Alleen Hij kan uw leven veranderen, zodat gij anderen kunt veranderen, maar dan moet gij zich wel overgeven aan Hem.

Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it.

PLEASE SHARE THESE IMPORTANT MESSAGES! TRANSLATORS ARE WELCOME              

MORE MESSAGES by Benjamin Cousijnsen, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Russian and Dutch:

Evangelicalendtimemachine.com