DutchVideo 2018

Donald Trump zal velen teleurstellen!

Alles draait erom, om Israël en om Netanyahu mee te trekken in de plannen van één wereldreligie. (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 11 jan 2018 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 11 januari 2018 bracht een bode engel Gods een boodschap over, die ik heel graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.

Voorwaar, 

Mattheüs 5, vers 17  Meent niet, dat Ik, “Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus”, gekomen ben om de wet of de Profeten te ontbinden; Ik ben niet gekomen om te ontbinden, maar om te vervullen.

Voorwaar, o onverstandige, aanvaard de waarheid! 

Openbaring 22, vers 6  En Hij zeide tot mij “en de Twee Getuigen van Openbaring 11, Profeet Benjamin en Profetes Theresa”: Deze woorden zijn getrouw en waarachtig, en de Here, “Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus”, de God van de geesten der Profeten, heeft zijn engel gezonden om zijn “gezalfde dienst-”knechten te tonen hetgeen weldra geschieden moet. Tot zover.

Voorwaar, Donald Trump stelt zich op als een geliefde Christen, die echter velen, ja velen, zal teleurstellen.
De satan doet zich voor als een engel des lichts en wil iedereen naar zijn hand zetten met zijn Christelijke uitstraling en schijnoptreden! Alles draait erom, om Israël en om Netanyahu mee te trekken in de plannen van één wereldreligie. Israël is reeds voor Gods ogen een onheilig land geworden, dat alles maar goed vindt van welke religie dan ook.

Voorwaar, de satan heeft Israël in de greep!
Men moet zich echt bekeren, of de God van Abraham, Izaäk en Jakob zal Zijn volk de zegeningen afnemen en Israël straffen. Zo spreekt de Heer, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus! Mijn naam is Revelado, een bode engel Gods.
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com