DutchVideo 2016

Donald Trump, de tijdelijke slimme keuze van Lucifer, de antichrist Obama!

Dit is een openbarende, mededelende boodschap Gods, die voor de volle 100% betrouwbaar is, zoals alle boodschappen Gods, die Profeet Benjamin Cousijnsen bijna dagelijks ontvangt, opschrijft en doorgeeft. Alles wat hij doorgeeft, komt tot vervulling. De boodschappen worden overgebracht door Gods bode engelen, en wereldwijd verspreid en in verschillende talen ingesproken in deze eindtijd. Alles geschiedt in opdracht en naar de wil van de Here God, JHWH, Jezus Christus, Yeshua HaMasiach, alleen! U hoort vandaag waarom, ondanks de beloften die door Obama aan Hillary Clinton gedaan waren, hij tijdelijk voor nu toch koos voor Donald Trump!

Gepubliceerd op 10 nov 2016 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Donald Trump won the elections

Volledige weergave: 

Hallo, van harte welkom! Op 10 november 2016 bracht de bode engel van God woord voor woord deze openbarende, mededelende, profetische boodschap Gods over aan eindtijdprofeet van de laatste dagen, Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Revelado en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, laat u niet misleiden door de verkiezingsuitslag, want die stelt niets voor.
Ondanks dat Hillary een contract had ondertekend, om afstand te doen van haar eigen ziel, heeft Obama, na al zijn beloften aan Hillary, toch gekozen voor Donald Trump! Voorwaar, in het begin heeft Obama gezegd: “Ik spring liever over in jou, Hillary, dan in Donald Trump”. Maar een slang is listig!

Na enkele heftige optredens van Hillary en Donald Trump bedacht de antichrist zich, en dacht bij zichzelf:
‘Hillary heeft haar ziel al gegeven. Waarom zou ik Donald Trump er niet bijnemen? Ik zal hem via zijn uiterlijk aannemen en totaal overnemen!’

Voorwaar, zo wil de satan op allerlei manieren, zoals ook via de technologie van de gevallen engelen, de mens overnemen.
Voorwaar, Donald Trump zal de wereld op de kop zetten! En Donald Trump zal omkomen. Voorwaar, blijf en wees dicht bij Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, en steun de Evangelical EndTimeMachine!
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak Gods bode engel, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! De Here zegene u

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com