DutchVideo 2015

Doel: overname van vele wederom geboren Christenen!

Openbarende boodschap Gods: Ja, u hoort het goed! Satans bolwerk richt zich op de mensen, en vooral op de Christenen, om hun trouwe wandel met God te verwoesten. Hoor/lees in de boodschap, hoe zij dit bereiken!

Gepubliceerd op 23 nov 2015 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

taken over

Volledige weergave: 

Hallo, van harte welkom! Op 23 november 2015 bracht een engel des Heren, een bode engel van God, woord voor woord de volgende boodschap over aan Profeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus.

Voorwaar, op 31 januari 2012 werd Profeet Benjamin Cousijnsen een plek getoond, waar de gevallen engelen opgesloten waren geweest, uit de tijd van Henoch.
Ze waren vrijgekomen. Verbaast u niet over wat gaande is in de wereld! De bruid van satan, de beeldschone gevallen engel demoon, Wakaresaseya, heeft velen ten val gebracht! Via chat, dating, Facebook, en onder andere aantrekkelijke apps, wordt de sluwe hoge kennis en technologie van de gevallen engelen gebruikt, om via de media Gods kinderen te verwoesten, zowel onder andere met misleidende en besmettende muziek.

Vele wederom geboren Christenen zijn al overgenomen!
Ja, u hoort het goed. Satans bolwerk richt zich op de mensen, en vooral op de ware Christenen, om hun trouwe, zuivere wandel met God te verwoesten!

De demonen, de krachten en machten van satan, werken zelfs via foto’s, plaatjes en afbeeldingen heen, zodat u aanklikt.
En zo willen zij op deze wijze u beïnvloeden en overnemen! Velen zijn ook slachtoffer geworden van hun afgod, dat mobieltje heet. Hoe meer apps en gigabytes en mogelijkheden, met het beste van het beste, zowel op de computer als op andere apparaten werken, des temeer men wordt weggetrokken door de gevallen engelen, die hen wel willen overnemen! Voorwaar,

Lukas 17, vers 23  En men zal tot u zeggen: Zie, daar is het; zie, hier is het! Gaat er niet heen, en loopt het niet na.

Voorwaar, hou uw wandel in de gaten!
De bruid van satan, Lilith, wil graag uw wifi zijn, uw verbinding! Velen in deze wereld zijn overgenomen door de manieren van de gevallen engelen over te nemen, door ringen door de neus en navel en schaamlippen, en piercings door de lippen, en tattoos met draken en slangen, en brandmerktekens, en rode of dierlijke contactlenzen. Velen zijn al klaar om in de hel geworpen te worden! En als u zich niet bekeert van uw afgoden, en Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, niet om vergeving vraagt, dan komt u ook in de hel, 100%. Laat de generatievloek niet toe!

Efeziërs 6, vers 10, 11, 12 en 13  Voorts, weest krachtig in de Here en in de sterkte zijner macht. Doet de wapenrusting Gods aan, om te kunnen standhouden tegen de verleidingen des duivels; want wij hebben niet te worstelen tegen bloed en vlees, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers dezer duisternis, tegen de boze geesten in de hemelse gewesten. Neemt daarom de wapenrusting Gods, om weerstand te kunnen bieden in de boze dag en om, uw taak geheel vervuld hebbende, stand te houden.

Voorwaar, geef aan God wat Hem toekomt!
Mijn naam is Berlea en ben een bode engel Gods. Wandel in de Geest, niet in het beest!
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel van God, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com