DutchVideo 2022

DNA veranderende vaccinatie wordt Lucifer-virus genoemd

Op de televisie of radio wordt gezwegen over de gedragsveranderingen in de mensen, terwijl in een moordend tempo de duivel verder gaat, de briesende leeuw met zijn trucs via de vaccinaties.

Gepubliceerd op 8 september 2022 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, welkom! Op 7 september 2022, kreeg ik, Profeet Benjamin Cousijnsen de volgende boodschap Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de kadosh, heilige en almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Mijn naam is Revelado, en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, als het innerlijk van de mensen nu uitwendig zichtbaar zou worden gemaakt, zouden velen schrikken hoe erg ze veranderd zijn.
Voorwaar, luister ook naar de boodschap, ‘Laat geen horror toe in uw hoofd!’.

Voorwaar, horrorfilms en verhalen zijn nu echt werkelijkheid geworden voor de gevaccineerden.
Het is zelfs nu ook voor sommige christenen wel duidelijk waarmee men nu te maken heeft; het beest. Maar helaas heeft u het vast nu al meegemaakt dat mensen op straat of elders plotseling vreemd uit de ogen kijken en onsamenhangend beginnen te brabbelen of te schreeuwen dat gepaard gaat met openlijke agressie en woede, waarbij de aanleiding meestal onduidelijk is of normaal gesproken niets te betekenen heeft. Voorwaar, de oorzaak van deze onmenselijkheid en beestachtigheid is niet stres zoals nu vaak over zulke gedrag wordt beweerd. Laat dit duidelijk zijn dat de gemanipuleerde Covid mRNA injecties die zeer kleine, gevaarlijke en bestuurbare slimme nano-stoffen bevat, de oorzaak zijn. Op de televisie of radio wordt gezwegen over de gedragsveranderingen in de mensen, terwijl in een moordend tempo de briesende leeuw, de duivel, verder gaat met zijn trucs via de vaccinaties.

Mattheüs 7, vers 13 en 14 Gaat in door de enge poort, want wijd is [de poort] en breed de weg, die tot het verderf leidt, en velen zijn er, die daardoor ingaan; want eng is de poort, en smal de weg, die ten leven leidt, en weinigen zijn er, die hem vinden.

Voorwaar, helaas blijkt nu dat de mensheid amper of niet voorbereid is op het satans stappen plan en men is geen menselijk wezen meer maar wordt eigendom van satan.
De Heer wil beslist niemand onnodig bang maken, maar de DNA veranderende vaccinaties worden ook wel het Lucifer-virus genoemd.

Openbaring 22, vers 6 en 7 En Hij zeide tot mij: Deze woorden zijn getrouw en waarachtig, en de Here, de God van de geesten der Profeten, heeft zijn engel gezonden om zijn knechten te tonen hetgeen weldra geschieden moet. En zie, Ik kom spoedig. Zalig hij, die de woorden der profetie van dit boek bewaart!

Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!, sprak de bode engel Gods en verdween.

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish, and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com