Teaching

Diepe wortels in Yeshua HaMasiach, Jezus Christus!

Gepubliceerd op 18 maart 2016 door Evangelical Endtime Machine International

Eigen boodschap, gebracht door Profeet Benjamin Cousijnsen: Benjamin laat zich in deze boodschap inspireren door de ontwakende natuur. Zelfs uit alles wat groeit en bloeit, zijn bijzondere voorbeelden te halen om te kunnen getuigen van God, de Schepper van alles, en onze Redder. Indien wij geworteld zijn in Yeshua HaMasiach, Jezus Christus, met diepe wortels, zullen wij groeien en bloeien, en begrijpen wat de Heer ons wil leren.

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Vandaag heb ik geen boodschap, dit keer, en ik breng u zelf een boodschap. Wat de Heer mij doorgeeft, dat deel ik rechtstreeks vandaag met u. En daarom ook van harte welkom!

Ik wil u vertellen…
dat als ik zo buiten loop en als ik dan kijk naar de bloemen, naar de bomen en naar de lucht, dan zie je toch weer een stukje terug van de schepping. En daar word je gewoon blij van. Want we weten allemaal heel goed, dat een mens, gewoon een normaal mens, die kan zoiets niet tot stand brengen. Als we kijken naar de bomen, hoe de bomen groeien, en dat ze geworteld zijn aan de grond vast. En toch blijft het staande, hoe hard de wind ook waait, het blijft staande! En daar wil ik over vertellen, over die boom…