DutchVideo 2019

Dien de Here met vreugde en blijdschap

De Here is mijn stralende zonneschijn, en ik kijk vol vreugde, en laat u een stralende glimlach zien. Want de Here, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, geeft mij vreugde en harmonie! (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 30 oktober 2019 door Evangelical Endtime Machine International & Heiscoming12

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Op 30 oktober 2019 bracht een bode engel deze speciale boodschap Gods over aan Profeet Benjamin Cousijnsen, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.

Voorwaar, zeg:
“De Here is mijn stralende zonneschijn, en ik kijk vol vreugde, en laat u een stralende glimlach zien. Want de Here, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, geeft mij vreugde en harmonie!”

Daarom zeg ik: “De Here straalt in mij”.
En ik zeg vol vreugde: “Hohoho, hosanna, hosanna, hosanna, vreugde, vreugde, vreugde! Halleluja, halleluja, mijn hart is verheugd, halleluja, verheugd, want de Here is in mij! Hihihi, hahaha, hohoho, de Hemelse, stralende vreugde en liefde en kracht en overwinning en zegeningen zitten in mij! Hij laat mij juichen… Joehoe! Joehoe! Joehoe! De Heer vult mij met geloof en vertrouwen. Hij is mijn Vreugde en Redder van mijn ziel! Hij leeft en schijnt in mij. Hij is Wonderbaar en zeer groot, en is getrouw en nimmer falend! Voorwaar, hoe meer ik vooruitkijk, hoe meer de vreugde in de Here zal toenemen, die alle angst en pijn en zorgen verdrijft!”

Zeg:
“Halleluja! Ik prijs en dank Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, die mij bekleed heeft met een glimlach en vreugde. Hihihi, hahaha!”

Dien de Here met vreugde en blijdschap!
Voorwaar, mijn naam is Happynia, en ben een bode engel Gods.
Ik ga nu, hohoho, hihihi, hahaha, Ruacha, Yeshua, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com