DutchFor the Children EN/NLVideo 2015

Die pop, die uitdrukking… Wow, net echt!

Mijn oma zei vroeger: “Ik neem een keer een pop voor je mee uit Spanje; ze zijn net echt! Als ik naar Alcoy ga, zal ik het meenemen…” Mijn oma stierf en kreeg die kans jammer genoeg nooit. Afgelopen weekend waren wij in Valkenburg, en de Heer Yeshua HaMasiach, Jezus Christus, liet een bijzondere gebeurtenis toe. Voor een poppenetalage werd mijn aandacht in het bijzonder sterk getrokken naar een pop, een blij gezichtje dat straalde. Die uitdrukking! Wow, ze was… net echt!

Gepubliceerd op 4 maart 2015 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

likelike doll made in Spain

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Op 4 maart 2015 bracht de bode engel Gods de volgende boodschap over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Rafaël en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, in Valkenburg was ik, samen met Hetrick, de auto aan het bewaken.
Zelfs de koffer had ik, Rafaël, onzichtbaar gemaakt in opdracht van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Profeet Benjamin Cousijnsen zei tegen Marta, en aan Marion, dat ze zich geen zorgen moesten maken, omdat de Heer voor bescherming zou zorgen, voor hen en de auto. Hetrick vond het prachtig om op de auto te passen! Toch ging Hetrick ook even alleen weg naar een Mexicaans restaurant, en genoot van zijn uitzicht, heel dichtbij Marion… totdat hij opgehaald werd.

Voorwaar, die ene poppenwinkel had prachtige poppen, waar ook een pop tussen stond, die door een oma gemaakt was voor een zekere Marta.
Deze pop is ook teruggeplaatst in de hemel. Het ging haar oma meer om de reactie, een soort bevestiging, dat Marta deze pop mooier zou vinden! Voorwaar, Marta en Marion en Profeet Benjamin hebben ook nog kaartjes uitgedeeld, en een grot bezocht en een nachtje in een hotel geslapen.

Ik draag de pen over aan Marta…
Vertel eens verder over jullie avontuur. Dit ga ik bij deze doen.
Toen Benjamin zojuist met deze boodschap beneden kwam, was ik diep onder de indruk over de poppengebeurtenis. Er stonden in de etalage handgemaakte poppen, met uitdrukkingen op het gezicht. Het bleken dus handgemaakte poppen te zijn, zei de mevrouw in de winkel. Maar één pop in de etalage was erg mooi, en trok mijn aandacht door de expressie, het voorkomen en de perfectie! Ik was diep onder de indruk, want het leek wel echt! En het deed me ook aan mijzelf als kind denken. We besloten om rond te kijken in de winkel. In de winkel keken we rond, en ik sprak met de mevrouw in de winkel, en vroeg waar al die poppen vandaan kwamen, en of er ook poppen uit Spanje bij waren, uit Alcoy, de plaats waar de speelgoedfabriek stond, wat mijn oma vertelde, wat ook de plaats was – Alcoy – waar zij vandaan was gekomen, waar zij ooit geboren is. Mevrouw zei dat er inderdaad Spaanse poppen stonden. We liepen naar achteren in de winkel. Op de een of andere manier spraken deze poppen mij niet aan, want ik was onder de indruk van die ene pop, die ik in de etalage had gezien.
Oma Regina zei: “Als ik ooit een keer bij de speelgoedfabriek van Alcoy ben, dan neem ik zo’n pop voor je mee. Want ze zijn net echt!”

De jaren verstreken echter.
Maar omdat mijn oma in Terrassa en niet in Alcoy woonde, kreeg ze niet de gelegenheid om die pop te kopen. Dit voorval is mij altijd bijgebleven! En blijkbaar was mijn oma het ook niet vergeten. Geweldig! Dankjewel! En ik zie ernaar uit om jou, Regina, en mijn hemelse familie, en natuurlijk in het bijzonder ook deze mooie pop, die jij voor mij gemaakt heb, spoedig, heel spoedig in ontvangst te mogen nemen en jou te knuffelen. Dankjewel, ook namens Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, die het mogelijk maakte. En ik dank je ook namens Benjamin Cousijnsen, die je zeer spoedig in de hemel persoonlijk zult leren kennen. En tot u, die geluisterd heeft, wil ik zeggen: heeft u familie, die overleden is? Verheugt u, want zeer spoedig zullen wij onze geliefden in de hemel mogen omarmen. Iedereen zal niet meer oud zijn, maar verjongd, maar toch zullen elkaar herkennen, zoals we zijn, familie van elkaar. Het zal een grote vreugde zijn!
Tot slot zeg ik: Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com