DutchVideo 2016

Deel uw zegeningen!

De zegen des Heren is een zegen, die je uitdeelt! Doet u mee?

Gepubliceerd op 11 aug 2016 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

share your blessings4

Volledige weergave: 

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 11 augustus 2016 ontving ik de volgende boodschap van een bode engel Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, kadosh, heilig is Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus!

Hij wil dat u gelukkig bent.
En Hij verlangt méér dan een vriend te zijn, en wil dat u opgebouwd wordt! Voorwaar, mijn naam is Presarmo en ben een bode engel Gods.

Deel uw zegeningen!
De zegen des Heren zijn zegeningen, die je deelt. In de Evangelical Endtimemachine kunt u elke donderdag onder andere luisteren naar een gezegende Radio uitzending van Radio Endtimenews, met muziek, news report, gebracht door Jarra en Mirella.

Ook is er een bijzondere film in de maak:
De final Movie2 van de Evangelical Endtimemachine, die ook op DVD zal uitkomen en ook zeer geschikt zal zijn voor evangelisatie en vrienden!
Verder kunt u tevens in de Evangelical Endtimemachine klikken op het logo van Newsletter, waar u telkens een nieuw interessant nieuwsartikel kunt lezen.

De Evangelical Endtimemachine gaat elke donderdag live in beeld!
En u kunt de werkers zien en naar hen luisteren, die afwisselend een eigen evangelische boodschap brengen, zowel Gods boodschappen in eigen taal inspreken, of een eigen creatieve bijdrage leveren, bijvoorbeeld door middel van een lied, dans, etc. U vindt hen, door op de Endtimemachine Live toets te klikken!

Voorwaar, en er zijn zovele zegeningen, die ook u kunt delen.
Het is een grote zegen, als u uw mond opent. Maak anderen nieuwsgierig, of vertel uw eigen getuigenis of ervaring. U kunt reageren via de website, door uw positieve ervaringen te mailen naar: [email protected]

Bijzondere mailtjes zullen worden gedeeld, als zegen en bemoediging.
Heeft u nog andere ideeën voor op de website? Laat het dan gerust weten. De Evangelical Endtimemachine geeft alle glorie en eer aan Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus! Amen!
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com