DutchVideo 2018

De rijke Marijke en de arme sloeber, Chris

07-06-2018  Ze was erg rijk, deze Marijke, en bezat van alles. Met Chris, die arme sloeber, daar wilde ze niets mee te maken hebben! (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 7 jun 2018 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, hartelijk welkom! Dit is een boodschap van God, overgeleverd door de bode engel van God, in opdracht van de God van Abraham, Izaäk en Jakob, aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Chreas, en ben een bode engel Gods.

Chris geloofde in Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, en Marijke niet.
En toch was Marijke heel erg rijk, en ze had zelfs een mobieltje en dure kleding en schoenen en een laptop, en een spaarrekening met een enorm vermogen. En elk jaar ging Marijke op vakantie, en elke dag hield ze een groot feest, en ze wilde van godsdienst niets weten, of wat dan ook. Marijke genoot van alles wat ze had. Maar één ding had ze niet: Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus!

Voorwaar!
Die ene jongen, Chris, daar wilde ze echt niets mee te maken hebben, die weleens zat te bedelen om een beetje water. En zijn kleding kapot en uit de tijd… Ze wou ver uit de buurt blijven van die arme schooier, die ook nog eens over Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, sprak en beweerde rijk te zijn! En een loser was hij, zo dacht ze.

Voorwaar, Marijke werd arm en ging verloren.
En Chris werd voor eeuwig rijk en gezegend! Hoewel Chris soms pijn had en niet de rijkdom van de Aarde had gehad, wist hij dat niemand rijk was zonder Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.

Johannes 3, vers 16 tot en met 21  Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe. Want God heeft zijn Zoon niet in de wereld gezonden, opdat Hij de wereld veroordele, maar opdat de wereld door Hem behouden worde. Wie in Hem gelooft, wordt niet veroordeeld; wie niet gelooft, is reeds veroordeeld, omdat hij “of zij” niet heeft geloofd in de naam van de eniggeboren Zoon van God. Dit is het oordeel, dat het licht in de wereld gekomen is en de mensen de duisternis liever gehad hebben dan het licht, want hun werken waren boos. Want een ieder, die kwaad bedrijft, haat het licht, en gaat niet tot het licht, opdat zijn “of haar” werken niet aan de dag komen; maar wie de waarheid doet, gaat tot het licht, opdat van zijn “of haar” werken blijke, dat zij in God verricht zijn.

Zo zijn er velen, die hetzelfde zullen ervaren!
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel van God, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com