DutchTo the futureVideo 2017

De Opname: Waarom zat ik er niet bij?

Het zou nog wel even duren, voordat de Rapture, de Wegrukking, zou plaatsvinden… totdat het onverwachts geschiedde en het haar totaal overdonderde!

Gepubliceerd op 9 febr 2017 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

the-rapture-of-the-church

Volledige weergave: 

Hallo, hartelijk welkom! Shalom! Op 9 februari 2017 bracht de bode engel van God woord voor woord de volgende boodschap Gods over aan eindtijdprofeet van de laatste dagen, Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Mijn naam is Rafaël en ben een bode engel Gods, en begroet u in de almachtige naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.

Voorwaar, voorwaar, ik zeg u, Minette is 24 jaar oud en gelooft in Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, net zoals velen.
Luister maar wat wel zo vreemd aan de situatie was.

Ze zat in de kerk, en opeens waren er overal vreemde geluiden…
Plotseling waren velen weg, maar ook bijna de helft van de kerk was er nog. ‘Was dit de Rapture?’ dacht ze verschrikt. Maar terwijl ze om zich heen keek… waarom zat zij er dan niet bij? ‘Hoe is dit mogelijk en waarom, God? Waarom?’ Ze was toch ook wederom geboren? ‘Dit slaat nergens op! Misschien konden we niet allemaal tegelijk omhoog, en dan krijg je een file stop misschien? Misschien dit… misschien dat?’ Allerlei gedachten spookten rond in haar hoofd.

Vliegtuigen stortten neer, en harde knallen waren hoorbaar en geschreeuw en gegil.
Het sneed door haar ziel, zo aangrijpend! Voorwaar, het probleem was dat Minette wel geloofde in Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, maar niet geloofde dat het nu al, zo snel, zou gebeuren. Ze had gedacht, ‘Dit duurt nog wel even!’ zoals velen denken, en had ook gedacht, ‘Dan is het ook niet zo belangrijk, dat ik mijn zonden belijd en mijn relatie onderhoud, en mijn afgoden vernietig!’

Voorwaar, in de laatste dagen zullen velen zich op de borst slaan!
En misschien zit u er ook wel tussen. Ruim al uw zonden op, voordat Hij toeslaat, Hij, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Amen!
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak Gods bode engel, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! De Here zegene u

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com