DutchVideo 2017

De keuze is aan u!

Aanvankelijk werden openbaringen, die Profeet Benjamin Cousijnsen bracht, zoals die over de totale overname, door velen afgedaan als bangmakerij, totdat men geconfronteerd werd met de feiten. (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 7 sept 2017 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 7 september 2017 bracht een bode engel Gods een boodschap over, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Marcer en ben een bode engel Gods.

Onderschat de profetieën niet, de terechtwijzingen Gods!
Voorwaar, Profeet Benjamin Cousijnsen – ik dus – heeft u reeds geopenbaard over de totale overname. Luister maar eens naar de boodschap: ‘Totale overname met de dag zichtbaarder!’ Satan wil een hel op de Aarde, werd daar vermeld, en knoeien aan het DNA van de mens en zijn geest. In 2014 werd dit met u gedeeld. Velen vonden het onzin en bangmakerij, totdat ze oog in oog kwamen te staan met een vrouw, die geluiden liet horen van dieren, en wild om zich heen sloeg en duivelse vervloekingen uitsprak!

Voorwaar, elke dag worden er mensen doodgereden, waarbij niet altijd sprake is van een ongeval zonder opzet.
Voorwaar, velen weten niet meer wat ze doen, omdat ze open deur zijn, een prooi, voor satan, en geen Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, willen aannemen in hun leven, die elke ziel wil redden en beschermen en eeuwig leven wil geven! Voorwaar, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, wil u redden. Kies heden of u uw ziel wil redden van de hel op de Aarde, dat nog erger wordt. De keuze is aan u!
Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com