DutchVideo 2013

De kampvechter Gods!

27-06-2013  BOODSCHAP GODS: TIJDENS DE VELDTOCHT WORDT GEEN SOLDAAT GEMOEID IN DE ZORG VOOR ZIJN ONDERHOUD; HIJ HEEFT SLECHTS HEM TE VOLDOEN, DOOR WIE HIJ AANGEWORVEN IS!

Gepubliceerd op 27 jun 2013 door Evangelische Eindtijdspace

Please share and do not change © BC

2 Timotheüs 2, vers 5

Volledige weergave:

Hallo, welkom! Mijn naam is Benjamin Cousijnsen. Op donderdag 27 juni 2013 kreeg ik de volgende boodschap van een bode engel Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Revaldo en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, 

2 Timotheüs 2, vers 1 tot en met 5  Gij dan, mijn kind, wees krachtig in de genade van Christus Jezus, en wat gij van mij gehoord hebt onder vele getuigen, vertrouw dat toe aan vertrouwde mensen, die bekwaam zullen zijn om ook anderen te onderrichten. Lijd met de anderen als een goed soldaat van Christus Jezus. Tijdens de veldtocht wordt geen soldaat gemoeid in de zorg voor zijn onderhoud; hij heeft slechts hem te voldoen, door wie hij aangeworven is. En is iemand een kampvechter, dan ontvangt hij/zij de krans alleen, als hij “of zij” volgens de regels van de kamp heeft gestreden.

Efeziërs 6, vers 10  Voorts, weest krachtig in de Here en in de sterkte zijner macht.

Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it.

PLEASE SHARE THESE IMPORTANT MESSAGES! TRANSLATORS ARE WELCOME              

MORE MESSAGES by Benjamin Cousijnsen, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Russian and Dutch:

Evangelicalendtimemachine.com