Church RuachDutchVideo 2018

De Heer kan Kerk Ruach weer gaan zegenen

Dit is een openbarende boodschap van God aan Kerk Ruach, en aan hen die niet alleen de kerk en Profeet Benjamin bedrogen hebben, met leugens en diefstal, maar dit vooral aan de Here Jezus Christus van Nazareth, JHWH, Yeshua HaMashiach zelf hebben gedaan. (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 15 febr 2018 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 15 februari 2018 bracht een bode engel Gods een boodschap over, die ik heel graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.

Voorwaar, mijn naam is Revelado, een bode engel Gods.
Kadosh, Heilig is de Here, de Koning der koningen!

Voorwaar, vanaf nu kan de Here Kerk Ruach in de Filipijnen weer zegenen.
Zoals sommigen weten, had Jemuel Piloton het geld, dat voor de bouw van de huizen en de dam bestemd was, grotendeels in zijn eigen belang gebracht, en er paardenstallen van zitten bouwen. Voorwaar, in opdracht van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, moest echter alles vernietigd worden, omdat er geen zegen, maar vloek op rustte. Voorwaar, Jemuel Piloton heeft niet alleen de Kerk Ruach en Profeet Benjamin bedrogen, door middel van diefstal en leugens, samen met anderen, maar ze hebben dit vooral tegen de Heer zelf gedaan, en ze zullen Gods straf niet ontlopen!

Voorwaar!
Nu zijn zoon, Jeddy Piloton, echter alles heeft vernietigd, zal de Heer Zijn zegeningen weer over de Kerk Ruach in de Filipijnen terugbrengen, en de kerk redden en weer kunnen zegenen.
De bode engel Gods sprak verder, Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com