DutchTo the futureVideo 2017

De ‘finale’ optocht!

Hier volgt een profetisch droomvisioen, dat in opdracht van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, werd opgeschreven, en doorgegeven door Zijn dienaar, Profeet Benjamin Cousijnsen. (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 27 mrt 2017 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

the-book-of-life-was-opened

Volledige weergave: 

Shalom, hartelijk welkom! Op 27 maart 2017 schreef Profeet Benjamin Cousijnsen, Gods eindtijdprofeet van de laatste dagen, het volgende verslag op.

Shalom, met Profeet Benjamin Cousijnsen. En ik begroet u in de almachtige naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.

Toen ik sliep vannacht, zag ik het volgende…
Ik zag vele gelovigen op een weg. Sommigen hadden een Bijbel in de hand. En ik liep verder en zag ook Paus Franciscus, en ik zag nonnen met kruisjes om de nek, en ik zag kerkleiders in het roze gekleed. Verder zag ik heel veel Katholieken met draagstokken, met daarop een grote afbeelding van Maria, met een lelijke baby, die meer leek op een duiveltje dan op een baby, die Jezus moest voorstellen! Ik zag dat deze hele grote optocht op een brede weg één kant opging.

Ik liep naast deze optocht en hield er de orde over,
met de opdracht dat alle gelovigen, en deze mensen – gelovig en niet-gelovig – op deze weg moesten blijven en door moesten lopen. Ik zag ook Boeddhisten, Boeddha aanbidders, en mensen van vele religies. Ook zag ik bekende gezichten, die ooit in de Evangelicalendtimemachine.com de Heer hadden gediend, en die zich hadden laten beïnvloeden, om Gods werk te verwoesten! Ik zal de namen maar niet noemen, want ze zullen zich deze boodschap herinneren. Zowel die “Repent!” geroepen hebben, zullen daar zijn op deze weg. Ik zag zoveel, en ik liep naar voren en strekte ook mijn vleugels uit.

Ook zag aan de andere kant Theresa lopen,
die hetzelfde deed en ook de taak had, net als ik, om al deze zielen te bewaken, en er zorg voor te dragen dat al deze mensen in een optocht, via deze weg verder zouden lopen. Profetes Theresa en ik beveiligden deze weg, in opdracht van de Heer, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Ik zag een hoog vuur, en zowel links als rechts daarvan stonden twee engelen!

En ik zag een soort pilaar, met daarop een open boek staan.
Ook daar stonden twee engelen Gods bij. Daar werd hun uitspraak gedaan. En al deze zielen kregen te zien en te horen, via een beeldprojectie, en in tegenwoordigheid van vele duizenden engelen, wat zij hadden gedaan. Dit wil ik met u delen.

Deze droom is profetisch, zodat sommigen zich nog kunnen bekeren!
U bent gewaarschuwd, en ik heb het gedeeld met u.

Johannes 3, vers 16 tot en met 21  Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe. Want God heeft zijn Zoon niet in de wereld gezonden, opdat Hij de wereld veroordele, maar opdat de wereld door Hem behouden worde. Wie in Hem gelooft, wordt niet veroordeeld; wie niet gelooft, is reeds veroordeeld, omdat hij niet heeft geloofd in de naam van de eniggeboren Zoon van God. Dit is het oordeel, dat het licht in de wereld gekomen is en de mensen de duisternis liever gehad hebben dan het licht, want hun werken waren boos. Want een ieder, die kwaad bedrijft, haat het licht, en gaat niet tot het licht, opdat zijn werken niet aan de dag komen; maar wie de waarheid doet, gaat tot het licht, opdat van zijn werken blijke, dat zij in God verricht zijn.

En ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com