DutchFor the Children EN/NLVideo 2020

De boer en de kip

In de nacht van 24 op 25 april 2020 ontving Profeet Benjamin de volgende droom Gods in zijn slaap, die ik heel graag met u wil delen. Het gaat over een boer en zijn kip. Voor jong en oud!

Gepubliceerd op 27 april 2020 door Evangelical Endtime Machine International & Heiscoming12

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Van harte welkom! In de nacht van 24 op 25 april 2020 ontving Profeet Benjamin de volgende droom Gods in zijn slaap, die ik heel graag met je wil delen. Benjamin schrijft:

Ik droomde over een kippenhok…
Daar zat een kip in, die aan het tokkelen was en wild gedrag liet zien. De kip sprong als een gestoorde kip tegen de muren op! En het lawaai in het hok was van verre te horen.
Ik zag een boer naar het hok komen aanlopen, heel snel, en hij rende achter de gestoorde kip aan. Maar de kip ontsnapte en rende naar buiten, met de boer erachteraan, die een sprong moest maken en daardoor onder de modder zat.
Hij kon de kip te pakken krijgen, en hield de kip nu goed vast in zijn handen. En in plaats van om de kip de kop om te draaien, gaf hij de kip zijn liefde, en sprak: “Ik geef je mijn hart en geef je voer. En wat geef je mij ervoor terug?”
De kip zei: “Tok, tok, tokkele, tok!” en legde een warm ei in zijn handen. Toen wist de boer dat het probleem was, dat het ei knel had gezeten in de kip, en dat, met een beetje begrip en liefde en geduld, het ei tevoorschijn kwam.
Na deze gebeurtenis bracht hij de kip weer rustig in het kippenhok, en gaf de kip een dikke kus… “Smak” op de snavel. En hij ging weer met een brede glimlach weg, terug naar zijn huis, en schreef eerst nog op de deur van het kippenhok deze tekst:

Galaten 5, vers 22, en hij liep tevreden weg.

Dit was mijn droom, wat ik droomde vannacht,

Benjamin

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com