DutchVideo 2014

De Bijbel, Gods woorden, zijn zuiver!

Boodschap Gods: Voorwaar, de Bijbel, Gods woorden, zijn zuiver! De Heilige Geest gaat het u duidelijker maken! Heeft u al een Bijbel? Lees uw bijbel en overdenk het altijd, zodat u groeien mag.

Gepubliceerd op 30 okt 2014 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

read your Bible every day

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 30 oktober 2014 kreeg ik de volgende boodschap van een bode engel Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Morastia en ik ben een bode engel Gods.

Voorwaar, op vrijdag 31 oktober mogen de werkers van de laatste dagen geen video’s plaatsen, of inloggen in Google Drive.
De Evangelical Endtime Machine wordt op die dag verhuisd naar een betere website server. Voorwaar, er verandert voor u verder weinig als trouwe bezoeker van de Evangelical Endtime Machine. U kunt gewoon naar de website gaan. U ondervindt alleen maar verbeteringen.

Voorwaar, u daar, pak uw Bijbel.
“Bijbel?”
Ja, Bijbel. Hebt u geen Bijbel? Want ik zeg u, laat het Profeet Benjamin Cousijnsen weten, want hij heeft een gratis City Bijbel van het Nieuwe Testament Enschede, Nederlands gesproken. Voorwaar,

2 Samuël 22, vers 31  Hebt u een Bijbel? Lees dan mee: Gods weg is volmaakt; des Heren woord is zuiver. Hij is een schild voor allen die bij Hem schuilen.

Voorwaar, hoe leest u uw Bijbel?
Lees mee. U leest, en u hoorde dus: Gods weg is volmaakt. Dus waarom zou u dan een andere weg kiezen, als dit de enige weg is, waar u opgebouwd wordt: de volmaakte weg?

De Bijbel, Gods woorden, zijn zuiver, zuiverder dan het nieuws op uw tv of krant, of waar dan ook!
Dus overdenk Gods woorden. Hij beschermt u, als u bij Hem schuilt en gelooft in Zijn weg en bescherming! De bode engel Gods sprak verder,

Voorwaar, vaak als gij de Bijbel leest, gaat de Heilige Geest u erop wijzen en het u duidelijk maken.
Maar overdenk; lees uw Bijbel en overdenk het altijd! Lees je Bijbel en bid elke dag, zodat je groeien mag.
Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!

Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Russian!

Bron:  Evangelicalendtimemachine.com