DutchVideo 2020

De antichrist wil meer zichtbaarder in beeld komen!

Mensen denken dat Obama niet meer politiek actief is, maar in werkelijkheid is hij zeer actief op de achtergrond.

Gepubliceerd op 29 Oktober 2020 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 28 Oktober 2020, bracht de bode engel Gods deze boodschap over, dat ik heel graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Revelado, en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, de verkiezingen stellen niets voor.
De gevallen engelen kunnen in verschillende gedaanten veranderen. Denk aan de uiterlijk van Obama, zijn uiterlijk die hij overgenomen heeft is een kloon van een farao, Aka Obamunaki.

Voorwaar dit is u reeds eens geopenbaard evenzo dat hij zo een ander lichaam kan overnemen en dit gebeurd is met Donald Trump.
De antichrist Obama viel meer en meer op wie hij werkelijk is. Voorwaar, hoewel Obama zich niet meer laat zien, is hij op de achtergrond heel erg actief, meer dan men denkt en om minder verdacht te zijn. Zijn velen overgenomen door satan in het witte huis.

Voorwaar, de verkiezingen is een grote manipulatie van de satan, vol illusie en tactieken.
Voorwaar, Obama heeft nog steeds via zijn computer, genaamd beast, inzage en toegang in de gegevens van het witte huis, o.a. Donald Trump is de tijdelijke slimme keuze van satan. Hoewel Barack Obama vaak heimwee heeft om terug te keren – als president!

Voorwaar, in een telefoon gesprek zei Obama tegen Trump:
“Ik zal op een betere manier en sterker en zichtbaarder in beeld komen en mij nuttiger maken dan ooit tevoren.”

Openbaring 20, vers 1 en 2 En ik zag een engel nederdalen uit de hemel met de sleutel des afgronds en een grote keten in zijn hand; en hij greep de draak, de oude slang, dat is de duivel en de satan, en hij bond hem duizend jaren.

En Openbaring 22, vers 6 en 7 En Hij zeide tot mij: Deze woorden zijn getrouw en waarachtig, en de Here, de God van de geesten der Profeten, heeft zijn engel gezonden om zijn knechten te tonen hetgeen weldra geschieden moet. En zie, Ik kom spoedig. Zalig hij, die de woorden der profetie van dit boek bewaart!

En Openbaring 22, vers 20 en 21 Hij, die deze dingen getuigt, zegt: Ja, Ik kom spoedig. Amen, kom, Here Jezus! De genade van de Here Jezus zij met allen.

Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com