DutchVideo 2016

De antichrist springt liever over op Hillary Clinton dan op Donald Trump!

Openbarende boodschap Gods: U hoort door middel van welke methode de antichrist Obama kan overspringen! Verder een paar openbarende mededelingen van God, onder andere: Antichrist Obama doet er alles aan dat Donald Trump geen president wordt! Beluister of lees de volledige boodschap.

Gepubliceerd op 19 feb 2016 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

clone Obama

Volledige weergave: 

Hallo, welkom! Op 19 februari 2016 bracht de engel des Heren de volgende openbarende boodschap Gods over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Arsoniet en ben een bode engel Gods.

Voorwaar!
De antichrist Obama springt liever over op Hillary Clinton, dan op Donald Trump, en doet er ook alles aan dat Donald Trump geen president wordt. Zoals de antichrist in verschillende gedaanten kan veranderen, en een ander uiterlijk kan aannemen en een kloon kan maken, zo kan hij ook iemand totaal overnemen. Voorwaar, meer hierover vindt u in de Evangelicalendtimemachine.com!

Voorwaar!
De antichrist speelt een spel, en heeft reeds velen geblokkeerd, zodat hij onder andere een nieuwe Amerikaanse opperrechter naar zijn hand kan zetten, zodat wettelijke uitspraken naar de wil van de antichrist worden gezet.

Spoedig zal Noord-Korea hard uithalen naar Obama!
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com