06-07-2017  Jong en oud, wees niet koud; zegt het voort: Hij is groter, mooier, sterker, beter, Jezus Christus! Halleluja! Halleluja! ‘Do The Twist’ werd er vroeger plotseling gezongen, en er werd heftig gewiegd met de heupen en billen in de Rock and roll jaren. Tja, heftig hè? Maar niets vergeleken met nu. Nu is het al veel en veel wilder en harder en heftiger, hoor! Toen, in het begin, ontstond een nieuwe Rock and roll muziek. Hoor maar wat de Heer zelf hiervan vindt en van zegt. Oma’s tip is: Geniet op vakantie, maar doe niet mee met de wereldmassa. Van alles kan en mag, OK? Wat fout is, is niet goed, hoor. Dans en geniet en maak plezier, tot eer van de Heer, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus! Lieve hart groetjes vanuit Holland, van jullie oma! OK, adios! (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 6 jul 2017 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Volledige weergave:

Hartelijk welkom bij de Evangelicalendtimemachine.com! Ik ben, ja, wie ben ik eigenlijk? Uh, dat ben ik vergeten. Hoe ik heette, ben ik vergeten, maar goed. Welkom bij de Evangelicalendtimemachine.com!

Ja, vandaag is een groot feest.
Want ja, jullie zien hier dat ik op het strand ben. En het is lekker weer, het zonnetje schijnt en we zijn allemaal blij. En wat er wel is gebeurd is, als je op het strand zit, of je bent op vakantie in een heel ver land – misschien zit je wel in Spanje of in Turkije, ik weet het niet – maar ik doe jullie de groeten vanuit… waar zit ik dan? Oh, uh, dat weet ik niet meer! Maar dat is niet belangrijk. Ik wil jullie de groetjes doen vanuit hier en nu.

Weet je wat zo leuk is?
Ik heb voor groot en klein, via Profeet Benjamin Cousijnsen, deze boodschap van God ontvangen via een bode engel van God. En het is zo bijzonder eigenlijk! Hebben jullie daar wel eens van gehoord, de Twist? De Twist, nee? De Twist, dat is uit mijn tijd, toen ik nog jong en bloezig was, toen zongen ze weleens liedjes over de Twist. En de Twist is ook een muziek- en dansstijl, en dat gaat van je, “Let’s twist again… samba…!” Ja, en het is zomer, dus ja, dat heeft de engel heel erg leuk verzonnen. Want ik ga jullie vertellen over de Twist uit de tijd van Elvis Presley, bijvoorbeeld. Die kennen we nog allemaal, hè? De rest zijn we vergeten, ook ik. Maar dat is niet belangrijk. We mogen dingetjes vergeten, maar de Heer vergeet ons nooit. Gelukkig, hè? Haha, dat is fijn, hè? Ik ga jullie het in ieder geval vertellen. Ga er maar eens lekker voor zitten daar, op het strand of in het huisje, of waar je ook bent! OK, hahaha. De bode engel van God sprak, en zei… Oh, ik heb de verkeerde… deze moet Benjamin lezen. Moment! Ja, deze is het, ja! OK! We worden allemaal een dagje ouder, hè?

Shalom! Ik begroet u in de almachtige naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.
Voorwaar, zoals voorzegd is door Gods ware eindtijdprofeet… Oh, dit is weer de verkeerde. Oh, sorry hoor! Dit is niet voor de kinderen; dit is profetisch. Dat is voor de grote mensen! Hè, hoe kan ik me nou zo vergissen! Dit is ‘m. Ja, ik heb hem nu!

Ja, Profeet Benjamin Cousijnsen, die ontvangt elke dag zoveel boodschappen!
Ik word er af en toe helemaal korrie worrie van, haha. Maar dit is voor jullie.
Shalom! Oh nee, dit is ‘m ook niet. Nou, nou, nou, hè… alle gekheid op een stokje, zeg! Dat kan toch helemaal niet zo? Nou heb ik ‘m, ja, hahahaha! Hè, hè, zijn jullie er nog? Komt ie aan, hoor!
Shalom! sprak de bode engel van God. Ik begroet u in de almachtige naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus!

Voorwaar, zingen maakt blij; daar zit vreugde in en kracht!
Come on, baby, let’s do the twist! Lalalala, ssst! Verdergaan, Mart…
Wat een blijdschap! Twist you to the twist. Wow! Elvis Presley, en Big Bopper, en uh… wat een moeilijke namen… Bill Haley, en alle Do The Twist en Rock and roll jaren, en alle Oldies. Wat een vreugde!

Maar Profeet Benjamin Cousijnsen zag er geen een, die nog vreugde had en blijdschap!
Sterker nog, hij kwam ze helemaal niet tegen in de Hemel! Want deze songs, die hebben helemaal geen waarde. Echter, sterker nog, ze eren Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, helemaal niet en spreken niet van hoop en geloof en Goddelijke liefde en vergeving. Nee, hun Twist en Rock and roll is er niet in de Hemel! Weet je waarom? Omdat alles, wat zonder de Heilige Geest gezongen werd en wordt, doods en werelds is, daarom! Profeet Benjamin heeft 95% van de Twist en Rock and rollers zien dansen, niet in de Hemel, maar… juist, in de hel. Ja, dat klopt!

En de bode engel zei: Ik ben de bode engel Gods, Sermia.
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Nou, nou, poei, poei, oh, dat is heftig, heftig zeg!
‘Poeh… Hoe kan dat nou, hè?’ zul je misschien denken, ‘in de hel? Hoe durft ie het te zeggen!’ Nou, hij durft het te zeggen, en weet je waarom? Omdat elk woord, ja, elk woord komt van de Here God, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus zelf. Zo, daarom! Dan weet je dat, daarom, ja!

Maar weet je, het goede nieuws is, dat er ook heel veel plezier gemaakt kan worden als je Christen bent, als je gelovig bent.
Heel veel mensen denken, ‘Nou, nou, nou! Mag je dus niet meer dansen, mag je niet meer twisten…’ Ja, natuurlijk wel! Maar de woorden zijn belangrijk. Kijk, waarom doe jij dansen, waarom doe jij twisten? Ga op de kop staan, als je wil. Het maakt allemaal niet uit. Maar voor wie doe jij dat? Doe je dat zeg maar, ja, voor de Heer, om Hem groot te maken, om te zeggen: “Heer, ik ben zo blij met U, en ik wil U grootmaken”? Of doe jij gek, en doe je dat voor de wereld? Ja, eigenlijk hoort die muziek bij de boze. Ja, we zullen hem gewoon maar noemen; het is zo! Want de Heer zegt het. Maar ik heb een troost…

Want natuurlijk mag je leuke muziek maken.
Je mag zelfs, kijk, hele stoere muziek maken. Maar ik zou zeggen, ik ga een liedje voor jullie spelen. En je zult zien… Ja, misschien zeg je, “Wat een heftige tante!” Ja, oh, oh, oh, hij ging, uh… oh! Joe!!! Praise the Lord! Joe! Praise the Lord! Joehoe! Praise the Lord! Yeah, joe, hahaha! Halleluja, praise the Lord! OK, zwijg nou maar; nou is het goed. Kijk, dat bedoel ik, hè? Het mag best heftig zijn, hoor, zoals deze hard rock gitaarmuziek, elektrische gitaar. Maar doe het dan tot eer van God. Dan is het altijd goed.

En tot slot wil ik jullie een mooi liedje gaan leren.
En ik kon het uit mijn tijd, toen ik nog jong was en fruitig. Maar weet je wat zo leuk is? Luister maar…
Jong en oud, wees niet koud. Zegt het voort, Hij is groter, mooier, sterker, beter, Jezus Christus! Halleluja! Halleluja! Nog een keer, 1, 2, 3, 4, Jong en oud, wees niet koud. Zegt het voort, Hij is groter, mooier, sterker, beter, Jezus Christus! Halleluja! Halleluja! Dag! Veel plezier, hè, met het maken van muziek tot eer van God, hè! Doeiii!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com