DutchVideo 2019

Controle en spionage wereldwijd en hypersonisch raketsysteem

Openbaring Gods: De grootste misdadigers leiden niet alleen hun land en criminele organisaties en regeringsleiders en de Illuminati wereldwijd, maar zo controleert en bespioneert men elkaar wereldwijd. (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 30 apr 2019 door Evangelical Endtime Machine International & Heiscoming12

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, welkom! Op 30 april 2019 bracht de bode engel de volgende openbarende en profetische boodschap Gods over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van uw Rabboeni, Abba, Vader, Yeshua HaMashiach, Isa, JHWH, Jezus Christus.

Voorwaar, de grootste misdadigers leiden niet alleen hun land en criminele organisaties en regeringsleiders en de Illuminati wereldwijd,
maar zo controleert en bespioneert men elkaar wereldwijd. Voorwaar, Kim Jong-un uit Noord-Korea ging niet alleen naar de VS (in het geheim), naar Donald Trump, en naar Vladimir Poetin, om op de koffie te gaan en voor vredesoverleggingen, maar om juist meer te weten te komen over hun raketsysteem, dat elk punt in de wereld met gemak kan bereiken!
Ook Benjamin Netanyahu uit Israël wilde meer weten over het raketsysteembereik en hun raketschild, dat een raketinslag kan ontwijken, maar moest in de VS zijn bezoek vroegtijdig staken, vanwege een raketaanslag op zijn land, Israël!

Voorwaar, wereldwijd wil men een beter, hypersonisch en modern raketsysteem, dat sneller is, en geld speelt daarbij geen rol!
Voorwaar, en Assad van Syrië, die al vele moorden op zijn naam heeft staan met gifgas, heeft ook nu interesse in een raketsysteem! Voorwaar, mijn naam is Revelado, een bode engel Gods.

Ook wordt er reeds bespioneerd met computersoftware,
die aanvallen uitvoert en de laptopcamera en het geluid ervan aan kan zetten vanuit de geheime dienst van regeringsleiders. En de toegangsnaam en -code kraakt men binnen 5 minuten via een zoeksysteem machine!

Voorwaar, wanneer men spreekt van vrede, zal er een vreselijke aanslag worden gepleegd, waarbij velen omkomen.
Deze boodschap is profetisch!

Johannes 3, vers 16 tot en met 21  Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe. Want God heeft zijn Zoon niet in de wereld gezonden, opdat Hij de wereld veroordele, maar opdat de wereld door Hem behouden worde. Wie in Hem gelooft, wordt niet veroordeeld; wie niet gelooft, is reeds veroordeeld, omdat hij “of zij” niet heeft geloofd in de naam van de eniggeboren Zoon van God. Dit is het oordeel, dat het licht in de wereld gekomen is en de mensen de duisternis liever gehad hebben dan het licht, want hun werken waren boos. Want een ieder, die kwaad bedrijft, haat het licht, en gaat niet tot het licht, opdat zijn “of haar” werken niet aan de dag komen; maar wie de waarheid doet, gaat tot het licht, opdat van zijn “of haar” werken blijke, dat zij in God verricht zijn.

Ik ga nu, sprak Gods bode engel, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com