DutchVideo 2015

‘Christen’, waar bent u mee bezig als de Rapture komt?

Waarschuwende boodschap Gods: Waar zijt gij mee bezig, als Yeshua HaMasiach, Jezus Christus, onverwachts komt? Voorwaar, deelname aan de valse ‘Passion of the Christ’, dat een samengebrachte leugenreligie is, bestaande uit misleiding, is erger dan een advertentie plaatsen en wijzen op de volle waarheid! sprak de bode engel Gods.

Gepubliceerd op 17 maart 2015 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

prosperity gospel

Volledige weergave:

Hallo, welkom! Op 17 maart 2015 bracht een bode engel van God woord voor woord, in opdracht van de almachtige God, de God van Abraham, Izaäk en Jakob, de volgende boodschap over aan Profeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Jirmejava en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, 

Johannes 14, vers 6  Jezus zeide tot hem: Ik ben de weg en de waarheid en het leven; niemand komt tot de Vader dan door Mij.

Voorwaar, als de Rapture nu onverwachts zou toeslaan, waar bent u dan mee bezig?
Voorwaar, er zijn welvaartsevangelie sprekers met bekende namen, en programmamakers, die over welvaart, succes, gezondheid, vrijheid, vergeving, enzovoorts, prediken en prachtige boeken uitbrengen, om honing uit te delen naar de begeerte van vele zielen!

2 Timotheüs 4, vers 3 en 4  Want er komt een tijd, dat de mensen de gezonde leer niet meer zullen verdragen, maar omdat hun gehoor verwend is, naar hun eigen begeerte zich tal van leraars zullen bijeenhalen, dat zij hun oor van de waarheid zullen afkeren en zich naar de verdichtsels keren.

Voorwaar, velen vermijden de tekenen van de eindtijd, en zwijgen liever dan de wereld te waarschuwen!
Voorwaar, Profeet Benjamin Cousijnsen wou een advertentie plaatsen in het Evangelische blad Visie. Maar, vanwege dat men de wereld waarschuwt over de eindtijd, en het feit dat de Evangelical Endtime Machine geen honing geeft aan het verwende gehoor, werd de advertentie geweigerd en niet geplaatst. Ook had het te maken met de denkwijze van de hokjesdenkers bij de EO. Voorwaar, luister ook naar de boodschap, met de titel: Over de Passion of the Christ ‘Show’! Velen, tot 20.000 mensen, werden in 2014 misleid met leugens! Ook meer hierover vindt u in de volgende boodschap met de titel: ‘De Heer spreekt zelf over de Passion of the Christ’, waar u naar kunt luisteren. Voorwaar, dit is de volle waarheid!

Men wil één wereldreligie, en de EO en RKK zijn erop uit om internationaal samen te werken, en een welvaartsevangelie te verspreiden.
Voorwaar, op 2 april 2015 worden in Enschede opnieuw vele zielen meegetrokken in de New Age-achtige misleidende leugens! Voorwaar, waar zijt gij mee bezig, als Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, onverwachts komt?
Voorwaar, deelname aan de valse Passion of the Christ, dat een samengebrachte leugenreligie, bestaande uit misleiding is, is erger dan een advertentie plaatsen en wijzen op de volle waarheid!
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel van God, en verdween.

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com