DutchVideo 2013

Boodschap Gods: Rondje hel in een luchtbel!

17-01-2013  BOODSCHAP GODS: OP 7 JARIGE LEEFTIJD MAAKTE BENJAMIN EEN BIJZONDERE GEBEURTENIS MEE! HIJ WAS DIT VREEMDE VOORVAL VERGETEN. DE BODE ENGEL GODS BRACHT HET BENJAMIN WEER IN HERINNERING!

Gepubliceerd op 17 jan 2013 door Evangelische Eindtijdspace

Please share and do not change © BC

bewoonde planeten in de ruimte

Volledige weergave:

Hallo, welkom bij de Evangelische Eindtijdspace! Mijn naam is Benjamin Cousijnsen. Voordat ik begin aan deze boodschap, wil ik u duidelijk vertellen, dat er ook altijd mensen zijn, die deze boodschap natuurlijk niet serieus nemen, omdat het sprookjesachtig in de oren klinkt. Maar daarom is het ook goed, om eerst te bidden en te vragen aan de Heilige Geest, om uw hart te openen voor deze boodschap, die gebracht wordt in de volle waarheid in het licht.

Ik heb dit meegemaakt in mijn kinderjaren…

Het begon op 17 januari 2013, dat ik een bezoek kreeg van een bode engel Gods, en het begon zo… Shalom, Profeet Benjamin Cousijnsen! Ik begroet u in de almachtige naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Mijn naam is Palscha. Benjamin, ik ben Gods bode engel en ik zeg u, Vertel eens, wanneer werd gij geboren?

Ik zei, “Ik werd geboren op 30 januari 1964”.

De engel zei, Toen gij 7 jaar oud was, zag u daar buiten een soort luchtbel, een hele grote, op het grasveld. Niemand zag dit, maar u wel, zei de bode engel Gods. God had u alreeds op het oog, maar u was zo nieuwsgierig, dat gij in die luchtbel stapte. Toen gij in die luchtbel was, zag u alles kleiner worden, en gij keek door die luchtbel heen, en zag de Aarde kleiner en kleiner worden… Gij was niet bang en gij zag prachtige sterren en vele planeten. Wat ik nu vertel, wist gij niet meer…

Toen zag u een vreemde planeet, waar leven was.

Gij zag gevallen engelen op die planeet, vanuit uw luchtbel. Sommigen vlogen op bezems, en gij zag ook andere sprookjesachtige figuren, en veel rook en vuur, en trollen en kabouters en elfen, en andere vreemde wezens. Gij ging met uw luchtbel er doorheen, door de vlammen heen, en zag satan op een hoge stoel zitten. Hij zat te genieten! Toen kwam gij later weer terecht in het heelal.

Openbaring 9, vers 21  En zij bekeerden zich niet van hun moorden, noch van hun toverijen, noch van hun hoererij, noch van hun dieverijen.

Maleachi 3, vers 5  Ik zal tot u ten gerichte naderen… Luister! sprak de bode engel Gods… Ik zal een snelle aanklager zijn, “staat er geschreven”,  tegen de tovenaars, tegen de echtbrekers, tegen de meinedigen, tegen hen die het loon van de dagloner drukken, weduwe en wees verdrukken, en de vreemdeling terzijde dringen, maar Mij niet vrezen, zegt de HERE der heerscharen.

Leviticus 19, vers 26, en Galaten 5, vers 20, en Openbaring 19, vers 20  Lees dit voor uzelf in uw Bijbel.

De luchtbel bracht mij weer netjes terug en ik landde op de plek terug.

Sommige kinderen zeiden, “Benjamin, waar was jij?” En anderen zeiden: “We hebben jou gezocht!”

Benjamin, die geheimzinnige luchtbel had de Almachtige gestuurd, om u te laten zien, dat er inderdaad leven is op sommige planeten.

Enkele planeten, openbaarde de bode engel Gods, worden bewoond, zowel door de engelen Gods!

Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it.

PLEASE SHARE THESE IMPORTANT MESSAGES! TRANSLATORS ARE WELCOME              

MORE MESSAGES by Benjamin Cousijnsen, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Dutch:

Evangelicalendtimemachine.com