DutchVideo 2019

Bid dit gebed in aanbidding mee

Kom, laat ons buigen in nederigheid en Hem aanbidden! Hij is een Vader, die overvloedig vrede geeft, en hoop en een nieuwe toekomst! (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 17 december 2019 door Evangelical Endtime Machine International & Heiscoming12

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Op 17 december 2019 bracht de bode engel de volgende boodschap Gods over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, Kadosh, Heilig is de Here!

Kom, laat ons buigen in nederigheid en Hem aanbidden.
Zeg: “Kadosh, gezegend bent U! Alle lof en alle eer en aanbidding en glorie komt U toe, eeuwige Koning der koningen. Groot bent U, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus! Ik hef mijn handen naar U op, tot U, Abba, Vader. U bent alles voor mij! En ik verhoog Uw heilige Naam. Kom, Heilige Geest van God, waai met Uw Geest!”

Zeg:
“Kom, doorstroom mij opnieuw. Geef mij vrede en genade, en reinig mij door Uw kostbaar Bloed. Ik geef mij geheel over en maak een nieuw begin, en laat het oude jaar achter. En zie, het nieuwe jaar is gekomen! Satan beeft, want hij weet: hij is verslagen! En Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, leeft en heeft mij genade en vergeving gegeven met Zijn Bloed, om vooruit te kijken en naar Zijn zegeningen. Hij is mijn Redder en enige Heer!”

Hij spreekt van liefde en genade, en droogt alle tranen, en Hij geeft u eeuwige vreugde en eeuwig leven.
Verzadig u samen met mij, Lovesadai, een bode engel Gods, in Zijn liefde, die u vervult met Zijn Geest. Hij is een Vader, die overvloedig vrede geeft, en hoop en een nieuwe toekomst! Amen!
Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com