DutchVideo 2017

Bescherm u tegen de technologische gevallen engelen met hun UFO’s!

Openbaring Gods: Wereldwijd laten de bezoekers uit de ruimte zich meer zien via hun UFO ruimteschepen. Bescherm u tegen overname! (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 27 nov 2017 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Volledige weergave:

Hallo, welkom! De volgende boodschap is woord voor woord overgeleverd door een engel des Heren aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen op 27 november 2017.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam boven alle namen, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus van Nazareth. Voorwaar, mijn naam is Revelado, een bode engel Gods.

Regelmatig wordt er via de radar een vliegend object ontdekt.
Voorwaar, er zijn honderden UFO-meldingen van burgers en militairen en piloten, die weleens een UFO zagen, of een melding deden van een vreemde ontmoeting met een buitenaards wezen! Voorwaar, in Duitsland, Mexico, Spanje, Israël, de UK, London, en Nieuw Zeeland, Egypte, Indonesië, China en in de Filipijnen, en wereldwijd, laten de bezoekers uit de ruimte zich meer zien via hun UFO ruimteschepen.

Zoals al voorspeld was door Profeet Benjamin Cousijnsen, worden UFO waarnemingen meer en meer gezien.
En alles wat voorspeld is, ziet men in vervulling gaan, zoals ook voorspeld was, dat er vertrouwelijke documenten vrijgegeven zouden gaan worden, en men er niet meer omheen zou kunnen. In Nieuw Zeeland heeft het leger 2.000 documenten met waarnemingen van vliegende schotels en buitenaardse wezens en getuigenissen vrijgegeven! Ze hadden wel de aanmeldingen verzameld, maar er verder nog niets mee gedaan.

Voorwaar, de gevallen engelen zijn zeer actief,
en proberen de mensen over te nemen op verschillende manieren, en proberen onder andere, via hun satellieten en via de mediatechnologie, de mens van God af te trekken. Voorwaar, men moet waakzaam zijn voor de listen van de satan, de listige slang met zijn gevallen engelen van de duisternis! Ze zijn erop uit om de kinderen Gods over te nemen. Daarom is een goede wandel en relatie met Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, zeer belangrijk om u te kunnen beschermen met gebed, en onder Zijn Bloed. Bid altijd om uw bescherming!
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak Gods bode engel, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com