DutchVideo 2018

Bent u klaar voor de zegen van de Heer?

De Here, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, wil u zegenen, maar vooral behoeden op uw weg met Hem. Maar u moet niet uw zegen in de weg staan! (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 17 okt 2018 door Evangelical Endtime Machine International & Heiscoming12

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Op 17 oktober 2018 bracht de bode de volgende boodschap Gods over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, Kadosh, Heilig is de Here! Mijn naam is Hetrick.

Numeri 6, vers 24 tot en met 26  De Here zegene u en behoede u; de Here doe zijn aangezicht over u lichten en zij u genadig; de Here verheffe zijn aangezicht over u en geve u vrede.

Voorwaar, is dit niet geweldig, dat de Here u wil zegenen?
Bent u er klaar voor, of moet u nog dingen rechtzetten? U moet niet uw zegen in de weg staan! De Here, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, wil u zegenen, maar vooral behoeden op uw weg met Hem. Hij wil u genade en vrede geven, en met Zijn liefde uw hart verwarmen. En dat kan Hij alleen, als u Hem de ruimte geeft in uw handel en wandel! Hij doe Zijn aangezicht over u lichten.

Zeg:
“Dank U, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus!”

2 Kronieken 25, vers 8  Doch gij, ga, doe maar, wees sterk tot de strijd: God zal u doen struikelen voor de vijand, want God heeft de macht te helpen en de macht te doen struikelen.

Ezra 10, vers 4  Sta op, want op u rust de taak; wij zullen met u zijn; wees sterk en handel!

En Nehemia 8, vers 10  Ezra zei tegen hen: ‘Maak een feestmaal klaar met lekker eten en drinken, en deel ervan uit aan wie niets heeft, want deze dag is gewijd aan onze Heer. Wees niet bedroefd, want de vreugde die de Heer u geeft, is uw kracht’.

Amen!
Ik ga nu, sprak Hetrick, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com