DutchVideo 2018

Ben je nog niet gedoopt, Miriam?

Een boodschap met een gelijkenis in beeldspraak over Miriams doop en levenswandel. Ze bleven maar zeuren, haar ouders, en toen stemde Miriam er maar mee in en liet zich ook dopen. (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 13 mrt 2018 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Volledige weergave:

Hallo, hartelijk welkom! Dit is een boodschap van God, overgeleverd door een engel des Heren aan eindtijdprofeet van de laatste dagen, Benjamin Cousijnsen, op 13 maart 2018.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Rafaël, een bode engel Gods.

Ik vertel jullie een verhaal met een gelijkenis in beeldspraak…
Miriam was 14 jaar oud en ging elke zondag naar de kerk. Ze liet zich dopen, omdat ze zo vaak moest aanhoren: “Ben je nog niet gedoopt?” Daarom luisterde ze er maar naar, naar al dat opleggen. ‘Toen hoorde ze bij de club’, dacht ze. Om haar ouders ging ze eigenlijk naar de kerk. Ze vond dat de Christenen maar vreemde wezens waren in de kerk; hun gedrag was zo anders! Miriam wist wel, dat Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, voor de zonde gestorven was. Maar dat Hij was opgestaan van de dood, dat ging haar verstand ver te boven! Volgens Miriam hadden ze het lichaam gewoon verplaatst!

Voorwaar, Miriam ging stap voor stap genieten van wat de wereld te bieden had.
Ze ging naar de disco, en had veel vrienden. En luisteren naar haar ouder, dat deed ze niet. Voorwaar, ze zei: “Geniet van het leven, want je bent er maar even!”

Toen Miriam naar school ging, kregen haar ouders plotseling een telefoontje, dat ze een verkeersongeluk had gekregen en op slag dood was.
Miriam kwam op een plek terecht, waar een engel haar vroeg: “Ken je Jezus?”
“Ja!” zei ze.
“Ben je wederom geboren?” vroeg de engel weer.
“Ja”, zei ze, “mag ik nu naar de Hemel?”
De engel keek op en zei: “Nee, want je deed niets met je geloof en had geen tijd voor de Heer, en had geen relatie met Hem. En je was ongehoorzaam en te lui, om iets te doen tot glorie van Zijn Heilige Naam”.
“Ik zal me bekeren!”
“Het is nu te laat. De Heer heeft heel vaak tot jou gesproken. Nu is het te laat.”

Johannes 3, vers 16 tot en met 21  Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft. God heeft zijn Zoon niet naar de wereld gestuurd om een oordeel over haar te vellen, maar om de wereld door hem te redden. Over wie in hem gelooft wordt geen oordeel uitgesproken, maar wie niet in hem gelooft is al veroordeeld, omdat hij “of zij” niet wilde geloven in de naam van Gods enige Zoon. Dit is het oordeel: het licht kwam in de wereld en de mensen hielden meer van de duisternis dan van het licht, want hun daden waren slecht. Wie kwaad doet, haat het licht; hij “of zij” schuwt het licht omdat anders zijn “of haar” daden bekend worden. Maar wie oprecht handelt zoekt het licht op, zodat zichtbaar wordt dat God werkzaam is in alles wat hij “en zij” doet.

Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak Gods bode engel, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com