DutchVideo 2013

Beestachtige kenmerken met de dag zichtbaarder!

DE ‘BEEST’ KENMERKEN WORDEN MET DE DAG ZICHTBAARDER: DE AANVALLEN VAN DE GEVALLEN ENGELEN ZIJN STERK TOEGENOMEN, EN DE TOTALE OVERNAME! MEN GEDRAAGT ZICH ALS EEN BEEST, DOOR DE OVERNAME VAN DEMONEN!

Gepubliceerd op 12 dec 2013 door Evangelical Eindtijdspace

Please share and do not change © BC

word wakker, wereld!

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op donderdag 12 december 2013 kreeg ik de volgende boodschap van een bode engel Gods, die ik heel graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Isa, Jezus Christus. Voorwaar, ik zeg u, mijn naam is Elisama. 

Spoedig kunt gij kijken naar een Actie Movie van de Evangelische Eindtijdspace en Heiscoming12 met vervulde profetieën.

Mis dit niet! Voorwaar, de aanvallen van de gevallen engelen zijn sterk toegenomen, en de totale overname. Men gedraagt zich als het ware, door de overname van de demonen, als een beest. Dit komt, omdat men voor Yeshua HaMashiach, Isa, Jezus Christus, niet koos, en zij God verworpen hebben, door bewust te kiezen om afgesneden te worden. Hierdoor wordt hun ziel in de hel geworpen en het lichaam overgenomen.

In vele landen eert men reeds apen en slangen, spinnen, honden en ratten en katten, en men eet zelfs mensen! Er zijn velen, die zich aanbieden om opgegeten te worden, of om gebruikt te worden voor menselijke proeven.

De kenmerken worden met de dag zichtbaarder.

En zoals in de tijden van Henoch, herhaalt zich alles en zelfs erger nog, en men maakt werkelijk een hel op aarde. Voorwaar, bekeer u! Want de gevallen engelen trekken eropuit, en ze weten: hun tijd is kort! Uw eigen keus is hemel of hel, of tegen Yeshua HaMashiach, of voor Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. De bode engel Gods sprak verder,

Voorwaar, sluit uw handen in gebed en nodig Yeshua HaMashiach, Isa, Jezus Christus, uit in uw leven, en vraag Hem om in uw hart te komen.

En ga een relatie aan. Gij krijgt er eeuwig leven voor terug: het beste! Geen pijn of wat dan ook, maar eeuwige blijdschap, vrede en goedheid.

Johannes 8, vers 12  Wederom dan sprak Jezus tot hen en zeide: Ik ben het licht der wereld; wie Mij volgt, zal nimmer in de duisternis wandelen, maar hij, “zij”, zal het licht des levens hebben.

Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it.

PLEASE SHARE THESE IMPORTANT MESSAGES! TRANSLATORS ARE WELCOME              

MORE MESSAGES by Benjamin Cousijnsen, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Russian and Dutch:

Evangelicalendtimemachine.com