Testimonies

Autobiografie en getuigenis van Marion Verkleij

Published on December 26, 2018 by Heiscoming12

Hallo, van harte welkom! Mijn naam is Marion. Niet eerder heb ik dit getuigenis met u gedeeld, of is het meer een autobiografie in een notendop? U mag beslissen. Ik wil graag beginnen bij het begin, hoewel ik mij vele dingen niet meer kan herinneren. Toch zal ik proberen om het belangrijkste wat ik heb meegemaakt, naar volle waarheid, te beschrijven.

Als oudste en enige dochter groeide ik op in Wassenaar in een Katholiek middenstandsgezin. Toen ik nog heel klein was, runde mijn vader een IJssalon en Cafetaria in het centrum, waar hij zijn eigen ijs maakte, en patat, vanaf 7 uur in de ochtend tot 12 uur in de nacht…

Autobiografie en getuigenis van Marion Verkleij   Please feel free to share