DutchVideo 2015

Amsterdam, we kwamen eraan!

Benjamin en Marta Cousijnsen moesten, vanwege de aanvraag van een nieuw paspoort voor Marta, naar de Spaanse Ambassade in Amsterdam toe, maar stonden voor een gesloten deur! De Heer, die echter de gedachten en verlangens kent van ieder mens, gaf het avontuur, waar Marta naar verlangde, en Benjamin en Marta liepen twee dagen vele kilometers en verdwaalden, maar konden zo ook evangeliseren en vele stickers van de website door Amsterdam heen plakken!

Gepubliceerd op 8 jan 2015 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Central Station Amsterdam

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 8 januari 2015 kreeg ik de volgende boodschap van een bode engel Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus.

Voorwaar, Marta Cousijnsen wou wel eens een avontuur beleven…
En Yeshua HaMashiach hoorde het verlangen aan van Marta. Op 6 januari gingen Benjamin en Marta samen naar de Spaanse ambassade, om een paspoort te verlengen. Maar daar was een vrije dag voor Spanje, dus het was gesloten. Dus ze besloten elders te gaan overnachten bij een jongerenhostel, Shelter. Benjamin vond het meer een klooster, vanwege dat Marta bij de vrouwen moest gaan slapen op een andere kamer, en Benjamin bij de heren. Daar hebben ze wel kunnen getuigen en ook kunnen evangeliseren, maar ook in Amsterdam zelf. Beiden waren ze goed moe van het lopen. Maar op het moment, dat het mobieltje het begaf, hielp een engel Gods Benjamin en Marta om de juiste straat te vinden, voordat ze daar aankwamen! Voorwaar, doordat Marta en Benjamin op de heenweg verdwaald waren, konden ze mooi veel stickers gaan plakken, en dat hebben ze gedaan.

Voorwaar, God kent uw gedachten!
En zo zorgde de Heer ervoor dat Marta en Benjamin door Amsterdam gingen zwerven, om overal hier en daar stickers te plakken.
De bode engel Gods zei: Ik ga verder nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

Hebt u misschien ook een verlangen om te evangeliseren, om ons te helpen met de stickers, of kaartjes te verspreiden?
We zijn allemaal bruikbaar voor de Heer, en niemand uitgezonderd. En de Heer houdt natuurlijk van ons allemaal! En het doet er niet toe, hoe we eruitzien, of welke leeftijd we hebben. Het gaat erom dat we dienstbaar zijn voor de Heer, om kaartjes te verspreiden, of stickers te plakken… Laat u gewoon leiden door de Heer, of u kunt ook de pen gebruiken, om elders op te schrijven:

EvangelicalEndtimemachine.com

Als u dit opschrijft op een bord, of op een papiertje, en u legt het ergens neer, dan is er altijd wel iemand in de nabije omgeving, die dat blaadje vindt, en erop kijkt: ‘Hé, wat is dat?’ en nieuwsgierig is van: ‘Daar ga ik straks kijken, wat het voor website is’. En zo bent u natuurlijk ook bruikbaar voor de Heer om mee te helpen, om te evangeliseren, op welke wijze dan ook. U kunt zich laten gebruiken door de Heer, want de Heer heeft u ook lief! En het is natuurlijk heel geweldig om zo samen te werken. En net als vorig jaar, zijn er heel veel kijkers, die ook met ons samen alles tot stand hebben gebracht, en samen hebben gewerkt als eenheid in Jezus Christus. En zo wil de Heer natuurlijk ook voor dit jaar, dat wij samenwerken als eenheid in Jezus Christus, om zo vele mensen te bereiken met het evangelie, die helemaal niets over het evangelie gehoord hebben, op welke wijze dan ook. Want er is al genoeg gezwegen in heel Nederland en over de hele wereld! Als we niet onze mond opendoen, laten we dan onze handen gebruiken om stickers te plakken, of op welke wijze dan ook. Maar we moeten het evangelie gebruiken, om de harten te bereiken. Want de tijd is zeer nabij, en Jezus Christus komt als een dief in de nacht, ook voor deze mensen.
En ik sluit hierbij af, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Russian!

Bron:  Evangelicalendtimemachine.com