DutchVideo 2017

Amerika, gefeliciteerd met uw wandelende tijdbom!

Hoor wat de Verenigde Staten te wachten staat met de komst van Trump! Dit is een profetische, mededelende boodschap, 100% afkomstig van JHWH, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, de enige ware God, de God van Abraham, Izaäk en Jakob, en Profeet Benjamin Cousijnsen.

Gepubliceerd op 20 jan 2017 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

donald-trump-economy

Volledige weergave: 

Welkom! Op 20 januari 2017 bracht Gods bode engel de volgende openbarende, mededelende boodschap Gods over aan eindtijdprofeet van de laatste dagen, Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Breach en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, door de komst van de immigranten zal de economie uiteindelijk in de Verenigde Staten instorten, zoals voorzegd is door Profeet Benjamin Cousijnsen!
En er zullen aanslagen gepleegd worden door ISIS criminelen, in Frankrijk en Duitsland en wederom in Turkije.

Voorwaar, Amerika!
Gefeliciteerd met uw wandelende tijdbom, die wel van uitdagingen houdt en de wereld op z’n kop zal zetten. Voorwaar, Trump wil welvaart brengen, maar zal een vloek zijn en Amerika in chaos veranderen! Voorwaar, hij zal ervoor zorgen dat de oudere aanslagen zich zullen herhalen; dit is profetisch!
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com