DutchVideo 2022

Als u kiest voor Hem krijgt u eeuwig leven

Hij wil dat u voor Hem kiest en niet verdwaalt maar eeuwig leven ontvangt door Hem, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.

Gepubliceerd op 21 juli 2022 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, welkom! In de middag op 20 juli 2022, kreeg ik, Profeet Benjamin Cousijnsen de volgende boodschap Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de kadosh, heilige en almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Lovesadai, en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, u leeft in een moeilijke tijd maar als u zich overgeeft aan Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, dan krijgt u daar geen spijt van en krijgt u eeuwig leven.
Hij wil dat u voor Hem kiest en niet verdwaalt. U krijgt geen spijt van als u nu de keus maakt, Hij maakt u sterker iedere dag, meer en meer door Zijn woord door de Evangelicalendtimemachine.com, Zijn bijzondere boodschappen zorgen dat u overwinning behaalt. Als u naar Zijn boodschappen luistert is er maar één die hier enorm van baalt, de duivel. Doe waar de duivel van baalt en versterk uw relatie met de Here, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Hij houdt van u.

Voorwaar, geloof met heel uw hart.
Hij leidt u door deze moeilijke tijd heen. Geef uw leven in Zijn handen dan zal Hij bij u zijn. Amen!

Johannes 15, vers 13 en 14 Niemand heeft grotere liefde, dan dat hij zijn leven inzet voor zijn vrienden. Gij zijt mijn vrienden, indien gij doet, wat Ik u gebied.
En vers 16 Niet gij hebt Mij, maar Ik heb u uitgekozen en u aangewezen, opdat gij zoudt heengaan en vrucht dragen en uw vrucht zou blijven, opdat de Vader u alles geve, wat gij Hem bidt in mijn naam.

Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!, sprak de bode engel Gods en verdween.

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish, and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com