DutchVideo 2015

Als hij Profeet is wil ik een teken!

Boodschap Gods: Profeet Benjamin werd op 12 december 2015 uitgezonden, in opdracht van Yeshua HaMasiach, Jezus Christus van Nazareth, en in een oogwenk naar Vriezenveen verplaatst. Daar wees de Heer Jezus Christus hem de weg door de straten en het huis aan, waar hij moest zijn. Missie: een envelop afgeven; daar belde hij aan! Hoor of lees verder wat er gebeurde!

Gepubliceerd op 15 dec 2015 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

bodybuilder2

Volledige weergave: 

Hallo, van harte welkom! Op 12 december 2015 werd Profeet Benjamin Cousijnsen uitgezonden naar Vriezenveen. Op 15 december 2015 schreef Profeet Benjamin Cousijnsen, met de hulp van de bode engel Gods, het volgende verslag op.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Cararia en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, op 12 december 2015 werd Profeet Benjamin Cousijnsen uitgezonden naar Vriezenveen.
Hij werd verplaatst en kwam terecht bij een groot huis, dat een museum was, en kwam daarna in de straat terecht dat Westeinde heet, en zag een winkel aan het einde van de straat, met een vlaggenmast met C1000 erop. De Heer wees Benjamin op één van de huizen, waar hij moest zijn. En Profeet Benjamin belde aan… “Tring, tring”, en de deur ging open…

Daar stond een krachtige bodybuilder voor hem.
Profeet Benjamin zei: “Ik ben Profeet Benjamin”.
“Ik ben Marco. Zei u dat u Profeet bent? Ik dacht dat die alleen in het Oude Testament voorkwamen, en dood waren. Waar is uw baard en staf, en uw eeuwen terug soort kleding?”… “Boemmm!” Hij gooide de deur dicht.
Benjamin dacht,  ‘Nou zeg, leuke opdracht! Dat was kort en krachtig. Breng me maar weer terug’.

Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, sprak echter: Werp uw envelop in de brievenbus.
Benjamin dacht, ‘En ook nog geld geven? Ik zou het nooit doen, maar zal U gehoorzamen’.
Profeet Benjamin was al 10 meter van het huis af, toen de deur plotseling openging, en de bodybuilder hard riep: “Hé, mafkees, kom eens terug!”
Op bevel van de Heer, liep Benjamin terug.
“Kom maar even binnen!” Binnen gestapt, begon opeens de radio te spelen, en de artiest zong: “Come to Jesus!” En de lampen begonnen opeens te flikkeren, en hier en daar explodeerden er afgodsbeeldjes… “Help! Help!” riep deze bodybuilder luid. “Ik zei net nog: Welke mafkees geeft zoveel geld? En als hij Profeet is, zou ik een teken willen!”
Profeet Benjamin zei: “Dit is uw teken!”
“Teken?” zei de bodybuilder, “schade!”
“En gelooft u nu dat ik een Profeet Gods ben?” zei Benjamin.
“Ja, 100%! Had ik maar niet om een teken gevraagd. Alle lampen zijn kapot, en mijn beelden! Tsjonge, het leek wel vuurwerk!”

Voorwaar, Profeet Benjamin vertelde dat God afgoderij haat.
En samen hebben ze gebeden. Deze bodybuilder zei: “Dit is de doorslag! Ik zoek en ga naar de pinkerstergemeente, en zal de boodschappen volgen van de Evangelical Endtimemachine. Maar waar was dat geld nu voor?
Benjamin antwoordde: “Het is echt voor de schade. Dit zegt de Heer Yeshua HaMashiach, Jezus Christus”.

Voorwaar, na vier uren weg te zijn geweest, werd Profeet Benjamin in een oogwenk weggenomen en weer teruggeplaatst in Enschede.
Daar moest Profeet Benjamin zijn vrouw opbellen. Toen waren ze samen in het centrum nog gaan evangeliseren bij een groepje mensen. En daarna kwamen ze twee vrouwen tegen, en hebben samen gepraat en gebeden. Daarna zijn ze naar huis gegaan. Amen!
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel van God, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com